Quantcast
Till salu inom: ”

veteran saab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 9 5

Umeå
T shirt Levi's

Stockholm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Besiktad i november utan anmärkning. Bilen fungerar, dock lite ojämn i motor. Batteriet behöver laddas för att starta, batteriet behöver bytas ut. Två år kvar att rulla innan den blir veteranare. Bra bil för den händige. Tackräcke medsföljer! :) Priset går att diskutera... Extrauppgifter Märke: Saab Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 900 Gl-4Sn-Cm4 Hästkrafter: 99 Hk I trafik: 1983-06-08 Motorstorlek: 1985 cc Biltyp: Halvkombi CO2-utsläpp: 216 g/km Färg: Blå
En ganska välskött saab 99 säljes har stått i garage hela tiden,1 ägare sedan ny. har gått endast ca 11000 mil Vid frågor vänligen ring , mailen är lånad Extrauppgifter Märke: Saab Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 99Gl-2Snl-Cm Hästkrafter: 100 Hk I trafik: - Motorstorlek: 1985 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Ljusröd
Nybesiktigad 855 med drag (1530kg på b-kort) säljes eller bytes mot rostfri veteran Saab. Den är för tillfället avställd och eftersom jag inte har behov av den nu så kanske någon annan har mer nytta av den Den har några skavanker, rost, och drivknutarna knäpper men bilen fungerar problemfritt. Nytt batteri och bakre stötdämpare sitter på. Lösa vinterdäck kan följa med vid snabb affär. Och nej, jag behöver inte sälja snabbt, jag använder den som vinterbil om den inte säljs!
Har en fin Saab 900 Gl kombi cupe -83:a till salu som bara har 2 år kvar till att bli veteran, 99% rost enda rosten sitter vid vänster hjulhus från skuffen sett och det är bara en litet smalt rost angrepp. Dörrar och skärmkanter är rostfria så som övriga karossen. 5 växlad, fina s-däck på fina alufälgar, v-däck på orgina plåt. Ny koppling och slutljud-dämpare, Besad och skattad året ut. Gärna jämt byte mot en fyrdörrars bil. Prutare och däck sparkare hänvisas varmt till andra säljare. Talar endast svenska.
Fin både in- och utvändigt. Stor lackad bakspoiler. Förgasare. Inte alls mycket rost. Ljudanläggning med bla stor baslåda med högtalare i bagaget. Stereon har jag dock tagit ur, men bara att koppla in en annan. Endast sommarhjul på plåtfälg 14". Bes för en månad sedan med 2:or. Har fixat några men har inte tid med de andra. Avställd sedan några dagar. Kan ev. byta mot äldre Volvo eller Saab, helst veteranare och gärna bes. Även reservdelsbil+pengar. Fler bilder mailas.