Quantcast
Till salu inom: ”

veterancykel säljes

Tidigare annonser till salu

Något för dig som tycker om att skruva o fixa! Köp alla tre för 1100:- i klump. Från vänster: 1.Veteran farfarscykel objekt. Dålig sadel, och däck kass. Herrcykel. 2. Mormorscykel som lär vara från 20-talet. Dålig sadel och däck och rosthål i framfälg. Damcykel. 3. Mormor cykel med dåliga däck och ett par sprickor i sadel. Några ekrar av i bakhjul. Cyklarna finns nu 3 mil söder om Linköping, men vi kan ta in dom till Linköping vid intresse. Mobil: 0705-384888
Säljer en militärcykel i delar, med finfin gammal rostbiten patina. Trumbroms fram med underbart handtag, unik veterancykel! Ett däck saknas, det andra ej monterat och medföljer därmed. Har en mer modern sadel från en Kronan. OBS, säljes som den står, måste ses. Bilden är gammal, cykeln fungerade då! Helt okej cykel för den händige alltså eller en bra reservdelscykel! Bakbromsen är lite knepig då den låser sig och jag är ingen expert på cyklar. Därav priset: 400, billigare vid snabb affär.
Herrcykel i 1937 års modell säljes. Trots att den är 74 år gammal är den fortfarande pigg och den är väldigt bekväm att åka med. Cykeln tillhörde min farfar och har stått på min farmors lantställe de senaste åren, den är därför rostig och dessutom är det tyvärr punktering på bakhjulet. För någon som kan fixa en punktering och som inte bryr sig om rost är detta ett utmärkt tillfälle att köpa en stabil och pålitlig cykel för en billig peng.
En välpatinerad retro cykel , perfekt som ett vinter projekt. Allt verkar original men den saknar sadel och original framhjul. Måste varit en räsercykel på sin tid för den har ett 3-växlat Sturmey Archer system och trumbroms både fram och bak. Original trumbroms fram och ett donatorhjul med snarlik färgsättning medföljer (syns ej på bild). Reg skylt och trähandtag. Pris 600kr eller hbj. Kan ev tänka mig att byta mot fin barncykel med stödhjul.
Svart Hermescykel med röda detaljer. Tillverkad i Nyköpingsverkstad i Uppsala i början av 1900-talet. Veterancykel i bra skick! 28 tum. Pris: 1000 kr ____________________ Blå citybike av märket Red elefant. 18 växlar. 26 tum. Pris: 1000 kr ____________________ Citybike av märket Urban. Blå- och silverfärgad. 18 växlar. 26 tum. Pris: 800 kr ____________________ Cityrace-cykel med fot- och handbroms. Silverfärgad. 28 tum. Pris: 600 kr. Samtliga cyklar är nyservade och kan levereras till Kalmar eller Oskarshamn.