Quantcast
Till salu inom: ”

vikskärm blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vacker handgjord vikskärm. Toppen att kunna dela av ett rum med. Sätta framför sängen eller kanske till och med bakom sängen som vacker sänggavel. Varje skärmdel är 52 cm bred och höjden är 183 från golvet till mittkrönet. Finns en skada på en av delarna, där några utskurna "träbitar" lossat. Delarna finns för att klistra dit. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fantastiskt snygg vikvägg! Vikväggen är handtillverkad i Indien av ett träslag som heter Sheesham Tree. Eftersom dessa tillverkas för hand så blir varje skärm unik i sitt utryck. Mycket god kvalite på träutskärningen. Halvblank vit färg. 180 cm hög och 200 cm bred, sammansatt av 4 sektioner där varje sektion är 50 cm bred. Från Tine K Home. Som ny! Nypris: 4500 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 st vikskärmar. Båda är tygklädda. Den ena har elefanttyg med mått: höjd 165 cm och varje del är 61 cm bred x 4 = totalmått 244 cm. Den andra är klädd med Jou de Toile med mått: 167 cm höjd och varje del är 40 cm bred x 4 = totalmått 160 cm. 500 kr/st. Ring eller mail mig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det är dax att sälja denna kamera då den inte används så jättemycket . En 6 megapixels kamera med 12xoptisk zoom . Bak är det en vridbar vikskärm . Denna halvsystemkamera tar fina bilder och är en bra förstakamera . Batteriet är inte uppladdningsbart utan man använder vanliga AA-batterier . intresserad ? ring eller maila Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Äldre slagbord/klaffbord höjd: 78cm ihopfällt: 52cm utfällt 107cm Pris: 400:- Äldre fönster mycket fint som dekoration 100x40cm Pris: 150:- Fönster som sitter ihop 2 st kan användas som vikskärmar /avskärmare, sätt tyg på och de blir perfekta som avskärmare. Har 3 st totalt alltså 6 fönster som kan sättas ihop. Höjd: 155 cm bredd per fönster 53cm Pris för 2 st fönster 300:- För alla 800:-