Quantcast
Till salu inom: ”

vinterförvaring husvagn västerås säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Typ: Husvagn 1-axl Årsmodell: 2001 Info: Förtält (svenska tält), fönstermarkiser Förtältsmatta Vattenburen värme, alde 300 med elpatron CD-stereo, mp3, LCD 22 tum ny,tv-antenn ALKO säkerhetsdrag, Gasolflaska p11 Långbädd (4-5 bäddar) golvvärme Kassettoalett, kylskåp 110 lit AC Elektrolux Totalvikt: 1460, bredd 2.5 Nybesiktad 2011-06-03 ua Gasoltestad 2011-06-03 ua Fukttestad 2010-09-21 ua Övrigt: vinterförvaring inomhus, rök och djurfri. Husvagn i mycket bra skick. Pris kan diskuteras vid snabb affär, viss prutmån finns.
Superfin husvagn från 2006! Jag har haft den till att semestra i någon vecka per sommar, så den är mycket lite använd. På vintrarna har den stått inne i ett garage så den har inte varit utsatt för snö eller annat vinterväder. Just nu finns den på vinterförvaringen i Västerås, men kan köras ner för visning vilken helg som helst. Den är lättkörd och väger endast 970kg. Jag tycker den är mycket följsam och det är som att köra vilket släp som helst. Regnr xls227 Besiktigad 2010 (nästa gång 2012), nya bromsar 2010. Försäkringen kostar ca 650kr/år. Det finns inga bucklor eller repor på den utvändigt, alla lås fungerar och likaså alla lampor. Den har ett fint och helt markis-tak på sidan och där under sitter man mysigt på kvällen. Invändigt finns det plats för 4-5 bäddar (man bäddar ner där fram, och där bak finns 2 bäddar då man kan veckla ner skåpen och få en extra säng där. (barnnät finns) Man kan alltså bädda upp/ned både bak och fram. Större bord där fram och ett mindre där bak. Det finns utrymme för förvaring i kofferten där fram, man får plats med grill, verktyg etc. I vagnen finns en garderob och flera skåp för klädförvaring. Se bild. I köksdelen finns flera skåp för förvaring av tallrikar, glas, kastruller mm. Utrymmet i vagnen är väldigt välplanerat och jag har själv inte saknat plats för något. Allt tekniskt fungerar som det skall ;gasolen fungerar felfritt (följer med en flaska), liksom elen, värmen, vattenpumpen etc. Hör av er via telefon eller mail för mer information, frågor eller för visning. Om det är intressant att köpa tillbehör som platstallrikar, muggar, glas mm så kommer vi överens om ett bra pris. Det är inget knas med den, det är en underbar liten husvagn som är mycket välvårdad och som man kan ha mycket roligt med! Endast seriösa spekulanter tack! BVSA och utan krångel.
Superfin husvagn från 2006! Jag har haft den till att semestra i någon vecka per sommar, så den är mycket lite använd. På vintrarna har den stått inne i ett garage så den har inte varit utsatt för snö eller annat vinterväder. Just nu finns den på vinterförvaringen i Västerås, men kan köras ner för visning vilken helg som helst. Den är lättkörd och väger endast 970kg. Jag tycker den är mycket följsam och det är som att köra vilket släp som helst. Regnr xls227 Besiktigad 2010 (nästa gång 2012), nya bromsar 2010. Försäkringen kostar ca 650kr/år. Det finns inga bucklor eller repor på den utvändigt, alla lås fungerar och likaså alla lampor. Den har ett fint och helt markis-tak på sidan och där under sitter man mysigt på kvällen. Invändigt finns det plats för 4-5 bäddar (man bäddar ner där fram, och där bak finns 2 bäddar då man kan veckla ner skåpen och få en extra säng där. (barnnät finns) Man kan alltså bädda upp/ned både bak och fram. Större bord där fram och ett mindre där bak. Det finns utrymme för förvaring i kofferten där fram, man får plats med grill, verktyg etc. I vagnen finns en garderob och flera skåp för klädförvaring. Se bild. I köksdelen finns flera skåp för förvaring av tallrikar, glas, kastruller mm. Utrymmet i vagnen är väldigt välplanerat och jag har själv inte saknat plats för något. Allt tekniskt fungerar som det skall ;gasolen fungerar felfritt (följer med en flaska), liksom elen, värmen, vattenpumpen etc. Hör av er via telefon eller mail för mer information, frågor eller för visning. Om det är intressant att köpa tillbehör som platstallrikar, muggar, glas mm så kommer vi överens om ett bra pris. Det är inget knas med den, det är en underbar liten husvagn som är mycket välvårdad och som man kan ha mycket roligt med! Endast seriösa spekulanter tack! BVSA
Hej. Vi har fortfarande platser lediga för förvaring av husvagnar,bilar och båtar. Inomhus i kallförråd på asfalterad mark. Lokalen ligger i Ransta, mellan sala och Västerås. Hyran ligger på 2500kr per säsong och 1500kr för motorcyklar. Betalas på 30 dagars faktura. Ring Tony för mer info och bokning. 076-8009143. Mvh Ransta Industri Lokaler AB
Nu säljer vi vår sköna segelbåt för att prova fritiden på land med en husvagn. Jag köpte båten 2007 i Västerås som bara gått i Mälaren. Seglen är fina och motorn är nyservad och går perfekt. Skrovet i perfekt skick. Båten ska sjösättas den 12 maj och kan innan dess besiktigas av intresserade. Det stora köksutrymmet passar den matglada familjen med kylboxen på vänster sida. Frysfacket ger istärningar inom ett halvt dygn. För ytterligare allmän info om båttypen se: http://grafiskmediakonsult.se/Maxi87/ MOTORDATA. Nr. 148 -77. Utrustad med en Volvo Penta MD7A/110S. Det är en tvåcylindrig 4-takts dieselmotor på 13 hk med direktinsprutning. Foldingpropeller. Byte av zinkanod, impeller, olja och oljefilter utförs i mitten på maj i samband med sjösättning som sker den 12 maj. Gör dessutom en komplett besiktning av samtliga reglage etc. Nytt avgasrör närmast motorn utbytt 2011. Rostfritt externt kylsystem kyler motorn som har ett slutet kylsystem med glykolblandning. INREDNING/UTRUSTNING. 6 kojplatser. 4 läslampor. Sjövatten- och färskvattenpump. Pentry med rostfri diskho. 90 liters vattentank. Tvålågigt kök ORIGO på gyroupphängning. Stor kylbox med fryslåda. Termostatstyrd Isotherm. 3 draglådor, skafferi och porslinsskåp. Stabilt matbord i dinetten. 2 takbelysning + tak toalett. Rostfri stävstege. Sjökort. GPS Garmin GPSMAP 440. 3 st batterier. Två stycken köpta 2010 och det tredje VARTA 75Ah köptes i Juli 2012. Solceller monterat på rostfri stativ laddar samtliga batterier. Autopilot SIMRAD. Stereoradio CD Blaupunkt med två bra högtalare. Ankarolina med ett rostfritt specialankare. Kompass SILVA. Ekolod. Logg. 6st fendrar med tygfordral. Mycket tampar förföjning etc. LAGUNA-bord i sittbrunnen. Handstrålkastare, 30W. Extra plexidörr för ljusinsläpp. Potti pott med tank och separat tömningspump. Elektrisk vattenpump till toaletten. Tvättställ (ej inkopplat). Förpulpit, akterpulpit, sidopulpits och mantåg. Ny sprayhood köpt 2011. 4 genuawinchar. Navigationsbord. 2 storfock/fall winchar. 2 utsugningsventiler. Helt kapelltält till sittbrunnen. Hansalina, frälsarkrans, nödbloss/racketer, siren och pulversläckare. Storsegel 13 m2 och FURLEX rullgenua + reservsegel och spinnaker. Fast länspump och elektrisk länppump i motorutrymme. WALLAS värmare, utblås i salong och förruff. Tyresövagga samt rostfritt stativ med presenning för vinterförvaring. MAST. Svarteloxerad mast och bom. Profilerade spridare. Skena för spinnakerbom. FÖRSEGELBOX. FURLEX-systemet monterat nere i boxen. Boxen är också en bra plats för fendrar, linor och ankare.