Quantcast
Till salu inom: ”

vit gammal skänk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Servis

Malmö
Servis

Malmö

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min underbara gammla skänk som är gedigen och smakfull. Min tanke var att måla den vit då jag gillar shabby chic stil. Men tycker att det kan vara synd att förstöra denna fina skänk. Har även ett linneskåp som passar är gjord av samma tillverkare. Har ej bild på den nu då jag har dörrarna till skåpet förvarat på ett ställe som kräver tid att ta fram. Men kan ses om ni är intresserade. 177cm bred, 64cm djup på mitten då den är välvd så är det mindre på sidorna. och 100 cm hög
Suverän bäddsoffa i bra skick från Ikea. Passar bra i gästrum eller i ungdomsrummet. Avtagbar och tvättbar klädsel i klarröd färg med tillhörande kudde. Lätt att fälla ned så man kan bädda. Mått 85x200 cm. 350 kr ------ Vit byrå/skänk Yale från Jysk. Mått: höjd 85 cm, bredd 150, djup 45 cm. Som ny, ca 1 år gammal. 450 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Se alla våra fina möbler och tilbehör på hemsidan. Snygg gammal skänk / sidbord. Den är nymålad vit. Det finns 2 hyllor och 2 lådor i den. Längd: 165 cm Djup: 52 cm Höjd: 73 cm Avhämtning i Skurup. Pris: 1800,- Skriv gärna för mer info, eller om ni har speciella önskemål. Vi kör också ut i södra Skåne mot betalning.
Skänkes mot avhämtning --------------------------------------- IKEA GULLIVER barnsäng Sängstomme med ribbotten med Madrass (1 år gammal ) Storlek Längd: 165 cm Bredd: 76 cm Gavelhöjd: 57 cm Frihöjd under möbel: 22 cm --------------------------------------- IKEA GULLIVER Spjälsäng, vit med Madrass (4 år gammal ) Storlek Längd: 123 cm Bredd: 66 cm Höjd: 80 cm Bäddbredd: 60 cm Bäddlängd: 120 cm --------------------------------------- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag skänker bort 3 st skrivbord i gott skick pga av platsbrist. Ett vitt från IKEA, ett halvår gammalt och som nytt. Två st svarta, också från IKEA. Det ena har en liten repa i skivan. Bara att komma o hämta! De är ihopskruvade. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.