Quantcast
Till salu inom: ”

vitt gammalt skrivbord säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vårat skrivbord med tillhörande hylla med 8 stycken fack/hyllplan. Det är från IKEAs serie Expedit och färgen vit. Man kan både ha hyllan på högkant eller på långsidan. Måtten på högkant är: Bredd: 154 cm Djup: 79 cm Höjd: 149 cm Ordinarie pris är 998kr men vi säljer den för 700kr då den endast är 7 månader gammal och säljs på grund av platsbrist.
Säljer dotterns skrivbord pga byte till vitt i inredningen. Är cirka 10 år gammal och det betyder att det har sin patina! Priset satt därefter. Egentligen är jag mest ute efter att slippa bära ut det. Är absolut inte obrukbart på något sätt. Köptes på Mio möbler en gång i tiden. Tycker det är alldeles för fint att köra till tippen. Enda riktiga bristen är att en låda behöver lite trälim på pluggen(framsidan lossnar om man drar hårt) samt några repor på skivan.
Skrivbord: Bredd = 116 Djup = 64 Skrivbordet är gammalt och har ett par mindre estetiska skavanker vilka också syns på bilden. Pris = 200 kr Köksbord, vitt: Höjd = 74 Bredd/Djup = 75 Utan skador. Helt oanvänt eftersom det bara köptes 2012 för lägenhetsstyling/fotografering. Pris = 100 Stolar (4 st): Ek med dyna klädd i läderimitation. Fint skick. Pris = 100 kr styck Nattduksbord (2 st likadana): Pris = 50 kr styck