Quantcast
Till salu inom: ”

bedårande gammalt vitt förkläde barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

En bedårande söt kattungeflicka, "Coco Chanel", vill hitta ny ägare. Hon föddes 19 april och är idag 13 v gammal, redo att lämna barndomshemmet. Mamman är en ettårig, leklysten, pratig och social grårandig korthårskatt med rötter från Italien. Pappan är kvarterets "Don Juan", en chokladbrun äldre herre med lite längre hårsvall. Hon är ensam kvar med mamma då vi fick ett sent återbud precis innan avhämtning. Hon är en trevlig, kelig och pratsam liten kattflicka full av bus och galna upptåg. Van vid barn och andra katter. Pälsen är mörkt chokladbrun, blank med en liten vit fläck under magen. Ögonen är bärnstengula. Äter kattungetorrfoder, kokt kyckling och räkor (mums). När hon inte biter sin mamma i svansen tar hon små promenader ut på tomten och klättrar i träd och jagar insekter. Klättrar gärna upp i knät för att gosa och sova en stund. På en av bilderna syns hon med sin (trötta) mamma. Ser gärna till att hon kommer till ett hem med möjlighet till utgång.
Övrigt, unisex Vill du ge annat än leksaker till barn/barnbarnen i julklapp? Varför inte ge bort en snygg men samtidigt användbar sak? Ett förkläde med eget tryck kanske ? Bra att ha när barnen målar, bakar eller kanske leker med lera. Tryck barnets namn, favorithästens namn, eller annat kul. Du kan placera trycken framtill eller lodrätt längsgående ben Beställ nu för att vara säker på leverans innan jul. (Naturligtvis finns det även vuxenstorlek) Storlekar: One size
Vi gör om i vår dotters rum, så ett 2 år gammalt skrivbord får ge plats för annat. Vitt skrivbord med låd- och dörrhurts med ett hyllplan samt avtagbar överliggare med lådor och hyllplan på vardera sida. Bredd ca 155 cm, höjd 137 cm (djup ca 60 cm). Nypris för skrivbord m påbyggnadsdel 2011 var 3700 kr. Säljes i befintligt skick, färdigmonterat och klart att användas för 2000 kr. Läser mail dagligen.
Samsung Galaxy S5 SM-G900 Vit en månad gammal Olåst .. OBS köpt i USA men säljer jag den som är stor för mig .. S5 som Ny Repfri , Komplett i kartong med alla tillbehör . Pris : 3800 :- Inga , Sista Priset , Tack . För mer Info. Ring : 0720062239 .