Allt till salu inom "blocket se stockholm djur hundar till salu"

Sortering:
Siberian Husby
Sigtuna
Idag

Siberian Husby Visa liknande

7 500 kr
Blocket.se
bil hundbur
Haninge
Idag

bil hundbur Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Hundsäng
Nacka
Idag

Hundsäng Visa liknande

250 kr
Blocket.se
hundbur
Värmdö
Idag

hundbur Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Cykelhundkorg
Kungsholmen
Idag

Cykelhundkorg

400 kr
Blocket.se
Thindershirt
Norrtälje
Igår

Thindershirt

250 kr
Blocket.se
Hund Stretchig Leksak
Butik

Hund Stretchig Leksak

49 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 166

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Vallentuna

Shäfer tik

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
hej jag heter Tracy! p.g.a att min husse och matte har fått ändrade arbetsförhållanden så skulle jag behöva en ny familj att bo hos. jag är en långhårig shäfertik på 5-år som älskar sällskap.jag är helt frisk och har aldrig varit sjuk. min dröm är att få komma till en familj som har tid för mig och kan träna och busa med mig. jag har stor vana av barn och är lugn till sinnet. jag väntar med spänning på att ni ska höra av er till min husse!!!.
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholms län

Halvperserflicka

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En sköldpaddsfärgad halvpersertjej säljes till ett kärleksfullt hem med tillgång till utevistelse. Gärna på landet hos en äldre person. Ruth är en tokig och väldigt märklig flicka som gärna pratar så fort hon får uppmärksamheten riktad mot sig. Älskar att gosa, så länge det sker på hennes villkor och är helt galen i att apportera hårsnoddar. Född -05 och fyller alltså 6 år i år. Van vid hund och är väldigt modig och nyfiken av sig. Finner sig i det mesta och är nog en perfekt barnkatt.
200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södertälje

SKK registrerad Dvärgpinscher valp

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lilla Flora letar ett eget hem! Flora är en liten tik som är väldigt fin exteriört, så det skulle vara kul om man är utställnings intresserad, men inget krav. Hon är nu 16 veckor, registrerad i SKK, fullvaccinerad, avmaskad, chipmärkt, van med barn och andra hundar. Tränas dagligen i att vara ensam och att bli helt rumsren:) Säljes på ett sk halvfoder, eller ev helt. Efter trevliga meriterade föräldrar. Välkomna att höra av er:) Mvh// Sara
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sollentuna

Rodesian Redgeback 10 månader

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Rodesian Redgeback 10 månader Pga av nytt jobb och byte av bostad kan jag tyvärr inte längre ta hand om min skatt Pluto. En underbar kompis på 75% redgeback och 25% rotweiler. Mycket glad och fortfarande valpig. 100% frisk och i ordning, ring så berättar jag mer. Pris 2200 och då ingår en massa saker som man ska ha om man har hund. Ett nytt bra hem för honom går före allt annat. Endast telefonsvar. MVH/Sofia Tel: 0760701836
2 200 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Amstaff tikvalp

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej, En amstafftik på 11v söker kärleksfullt hem. Hon är glad, social och framåt. Föräldrarna är kanon trevliga och lever stabilta liv i barnfamiljer. Mamman finns självklart att träffa vid besök. Hon är uppväxt i hemmamiljö med allt som det medför. Vid leverans är hon: *Vaccinerade *Chippade *Avmaskade 3ggr *Veterinärbesiktigad utan anmärkning Litet valpkit medföljer också med kvalitetsfoder, ben, snuttefilt mm. Ring eller maila för att boka in ett besök el för mer info, mer bilder finns vid seriöst intresse. Välkomna!
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj