Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se stockholm djur hundar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej jag heter Tracy! p.g.a att min husse och matte har fått ändrade arbetsförhållanden så skulle jag behöva en ny familj att bo hos. jag är en långhårig shäfertik på 5-år som älskar sällskap.jag är helt frisk och har aldrig varit sjuk. min dröm är att få komma till en familj som har tid för mig och kan träna och busa med mig. jag har stor vana av barn och är lugn till sinnet. jag väntar med spänning på att ni ska höra av er till min husse!!!.
En sköldpaddsfärgad halvpersertjej säljes till ett kärleksfullt hem med tillgång till utevistelse. Gärna på landet hos en äldre person. Ruth är en tokig och väldigt märklig flicka som gärna pratar så fort hon får uppmärksamheten riktad mot sig. Älskar att gosa, så länge det sker på hennes villkor och är helt galen i att apportera hårsnoddar. Född -05 och fyller alltså 6 år i år. Van vid hund och är väldigt modig och nyfiken av sig. Finner sig i det mesta och är nog en perfekt barnkatt.
Lilla Flora letar ett eget hem! Flora är en liten tik som är väldigt fin exteriört, så det skulle vara kul om man är utställnings intresserad, men inget krav. Hon är nu 16 veckor, registrerad i SKK, fullvaccinerad, avmaskad, chipmärkt, van med barn och andra hundar. Tränas dagligen i att vara ensam och att bli helt rumsren:) Säljes på ett sk halvfoder, eller ev helt. Efter trevliga meriterade föräldrar. Välkomna att höra av er:) Mvh// Sara
Rodesian Redgeback 10 månader Pga av nytt jobb och byte av bostad kan jag tyvärr inte längre ta hand om min skatt Pluto. En underbar kompis på 75% redgeback och 25% rotweiler. Mycket glad och fortfarande valpig. 100% frisk och i ordning, ring så berättar jag mer. Pris 2200 och då ingår en massa saker som man ska ha om man har hund. Ett nytt bra hem för honom går före allt annat. Endast telefonsvar. MVH/Sofia Tel: 0760701836
Hej, En amstafftik på 11v söker kärleksfullt hem. Hon är glad, social och framåt. Föräldrarna är kanon trevliga och lever stabilta liv i barnfamiljer. Mamman finns självklart att träffa vid besök. Hon är uppväxt i hemmamiljö med allt som det medför. Vid leverans är hon: *Vaccinerade *Chippade *Avmaskade 3ggr *Veterinärbesiktigad utan anmärkning Litet valpkit medföljer också med kvalitetsfoder, ben, snuttefilt mm. Ring eller maila för att boka in ett besök el för mer info, mer bilder finns vid seriöst intresse. Välkomna!