Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stockholm sängar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Då jag nu har flyttat hemifrån så vill min familj nu hyra ut mitt rum. Vi söker nu en lugn och skötsam tjej. Ni har då tillgång till både utplats samt dusch/wc och kök på nedre plan. Vi har även nära till både buss & tunnelbana och det tar inte mer än 19 min till centralen. Rummet är ej möblera. Om det är nödvändigt så kan vi även ordna en säng till rummet. Ring helst då vi sällan kollar mailen!
Säljes: little tikes kök 250 kr Mega bloks. 50 kr Säng. 100 kr Dockhus. 100 kr Sminkbord. 100 kr
Hej! Jag är en 24 årig tjej som har precis flyttat från Lund till Stockholm, och jobbar som sjuksköterska. Bor i en stor trea och har ett rum ledig fram till den 15 Juli. Söker en ensvarsfull tjej/kille som kan dela lägenhet med mig och som har en säker ekonomi. Jag hyr ut rummet för 4000 kr och då ingår det el och internet. Tyvär har jag ingen säng i det ena rummet, detta måste du ordna själv, annars är lägenheten möblerad. Inflyttning kan ske så fort så möjligt. MVH Merva.
Jättefin dubbelsäng av märket Englesson Stockholm säljes på grund av flytt. Sängen är två år och har inga skavanker. Sängram, sängbord och madrasser säljes separat eller som ett paket. Englesson Stockholms säng 180 cm - 4500 kr (nypris 6600 kr) 2 st Englesson Stockholm sängbord - 1500 kr styck (nypris 2200 kr styck) 2 st Kungsängen Gustav madrasser 90 cm inkl. bäddmadrass - 4000 kronor (nypris 9180 kr) Tjockt madrasskydd använt hela tiden på bäddmadrassen. Finns annonsen kvar finns sängen kvar!
obs blocket pris My car fullt utrustad med både belysnings- och ljudpaket. Med en fjärrkontroll styr du alla lampor samt hela ljudsystemet. Ink. 90 x 190 madrass bredd 116 cm höjd 75 cm längd 225 cm madrass 90x190 Vi erbjuder fri hemkörning inom Stockholm Leverans kan ordnas till hela Sverige Räntefri betalning upp till 36 månader Välkomna att besöka vår hemsida: www.ekolmobler.se finns röd svart och vit även rosa (beställning )