Quantcast
Till salu inom: ”

voljär fågelbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Har en jättefin bur att sälja. Den är knappt ett år gammal ! Vi har haft den till en råtta, men är egentligen till fåglar. Vi har satt plexiglas på tre av sidorna för att skydda väggar!! Men det e lätt att ta bort om man inte vill ha det !! Alla tillbehör följer med om ni vill !! Inklusive den supersnälla råttan greta som vi inte vill ha kvar för att tiden och intresset inte finns kvar !! Hon är ganska myvke behandlad av barn och jättesnäll .. men säljer även buren separat.
Säljer en stor fågelbur/voljär i begagnat och fint skick. Den är 6-kantig med 3 st öppningar, två stora och en liten öppning. Den är i svart stål/järn och med svarta bottenplattor i plast. Den säljes utan sittpinnar och foderskålar. Buren är 180cm hög med tak och passar större fågel eller flera mindre burfåglar. Bilden är lånad från zoosajten men buren är likadan. Nypriset ligger mellan 3-4000kr. Buren skickas ej, endast hämtning.
Bredd 122, djup 90, höjd 200 på högsta punkten. 2 dörrar in, 4 matskålshållare. 2 matskålar finns kvar i rätt storlek. Högtryckstvättad och demonterad, bild tagen innan demontering. Samtliga skruvar i påse. Lätt att montera ihop. Kraftiga galler, den tyngre typen av burar. Välanvänd, men i bra skick. Bottengaller, lådor under för burunderlag. Utformningen fungerar bra i praktiken och i vardagen. Säljes på grund av ombyggnation av nya voljärer, sovbur blev överflödigt. Har ingen lust att diskutera fågelhållning, roa mig med prutare och har kompisar så jag klarar mig. Maila vid seriöst intresse.
Habba Mist för omgående leverans! Programmerbar vatten spray enhet för terrarie, fågelburar, voljärer eller växthus. Fyra olika intervall inställningar: varje timme. 3 timmar 6 timmar 12 timmar Varje intervall kan sedan ställas in hur länge enheten skall vara igång, 15, 30, 45 eller 60sekunder vid varje tillfälle. Om företaget Välkommen till Zoobutik ZooSajten!