Quantcast
Till salu inom

"voljär fågelbur säljes"

Butik Huddinge
Igår

Fågelburen

900 kr
Fyndtorget.se
Halmstad
3 månader

Prydnads Fågelbur

200 kr
Citiboard

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Eskilstuna

Stor fågelbur typ voljär

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
är ute igen på grund av oserigösa Läs hella annonsen innan du ringer bur i ny skick bara ett par månader gamal det är en voljär passar dåde undulater och parakiter Burens mått: 95H, 81B, 54D total höjd inkl hjulstativ 158 cm matskålar och leksaker ingår och pinnar ny pris 2000 nu ändast 1500 för allt priset kan diskuteras dock inte för mycket så länge annonsen finns kvar finns den kvar
1 500 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Falkenberg

Fågelbur,voljär,råttbur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har en jättefin bur att sälja. Den är knappt ett år gammal ! Vi har haft den till en råtta, men är egentligen till fåglar. Vi har satt plexiglas på tre av sidorna för att skydda väggar!! Men det e lätt att ta bort om man inte vill ha det !! Alla tillbehör följer med om ni vill !! Inklusive den supersnälla råttan greta som vi inte vill ha kvar för att tiden och intresset inte finns kvar !! Hon är ganska myvke behandlad av barn och jättesnäll .. men säljer även buren separat.
850 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Katrineholm

Större fågelbur

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Bredd 122, djup 90, höjd 200 på högsta punkten. 2 dörrar in, 4 matskålshållare. 2 matskålar finns kvar i rätt storlek. Högtryckstvättad och demonterad, bild tagen innan demontering. Samtliga skruvar i påse. Lätt att montera ihop. Kraftiga galler, den tyngre typen av burar. Välanvänd, men i bra skick. Bottengaller, lådor under för burunderlag. Utformningen fungerar bra i praktiken och i vardagen. Säljes på grund av ombyggnation av nya voljärer, sovbur blev överflödigt. Har ingen lust att diskutera fågelhållning, roa mig med prutare och har kompisar så jag klarar mig. Maila vid seriöst intresse.
3 000 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Eskilstuna

Fågelbur Voljär

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en stor fågelbur/voljär i begagnat och fint skick. Den är 6-kantig med 3 st öppningar, två stora och en liten öppning. Den är i svart stål/järn och med svarta bottenplattor i plast. Den säljes utan sittpinnar och foderskålar. Buren är 180cm hög med tak och passar större fågel eller flera mindre burfåglar. Bilden är lånad från zoosajten men buren är likadan. Nypriset ligger mellan 3-4000kr. Buren skickas ej, endast hämtning.
1 500 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Västerås

Habba mist

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Habba Mist för omgående leverans! Programmerbar vatten spray enhet för terrarie, fågelburar, voljärer eller växthus. Fyra olika intervall inställningar: varje timme. 3 timmar 6 timmar 12 timmar Varje intervall kan sedan ställas in hur länge enheten skall vara igång, 15, 30, 45 eller 60sekunder vid varje tillfälle. Om företaget Välkommen till Zoobutik ZooSajten!
799 kr
Blocket.se