Allt till salu inom "billiga stora fågelbur"

Sortering:
Hoppborg XXL
Skövde
Idag

Hoppborg XXL Visa liknande

35 000 kr
Blocket.se
Vinglas
Idag

Vinglas Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Fågelbur Dekoration
Butik

Fågelbur Dekoration

139 kr
NYTT Partyhallen

Tidigare annonser till salu

30-40 undulater söker nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
jag söker nytt hem till mina pigga o glada undulater pga av tidbrist. de är mellan 30-40 st. har fött upp dom själv och de är ett halv år till 4 år gamla.de har alla möjliga färger.stor fågelbur med massor av leksaker ingår.jag har haft dom lösflygandes i ett rum.de har bara haft buren som tillflyksort.skulle gärna vilja sälja dom alla väldigt billigt med bur o leksaker till ett bra hem som kanske har en stor volenjär och som älskar fåglar lika mycket som jag gör.
0 kr
Blocket.se

Stor bur billigt billigt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej Har en stor bur som använts som fågelbur och du kan omvandla den till annat ifall du vill. Vissa fästen saknas o har ersätts med fastband, fungerar utmärkt. Burens mått är ca 100 cm i höjden ca 100 cm i bredden och ca 50 cm i tjockleken. Det ingår två fågelbon och vatten flaskor med mera. Endast 600 kr billigaste på hela blocket. Mvh
600 kr
Blocket.se

3 Råttor+Stor fågelbur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Nu har jag tyvärr blivit tvungen att göra mig av med mina råttor pga allergi... Säljer dem + buren därför billigt och ett krav är att allt köps tillsammans. Alla råttor är handtama och väldigt pigga, därför passar de utmärkt till yngre men även äldre barn. 2 svartvita hanar på 5-6 månader och 1 grå hane på 4,5 månad Alla Råttor är köpta i djuraffär. Detta är INGEN Ormmat! Går att nå 24/7 och vid snabb affär kan pris diskuteras.
600 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Jönköping

Fågelbur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min fågelbur då den bara står och tar plats där hemma. Den fungerade jätte bra de 6 månader jag använde den för mina två dvärgpapegojor. Den är stor ca 70x100x54cm. Kostade 1500 kr när jag köpte den, platsluckor kom med när man köpte den men de har tyvärr gått sönder. Har kollat med en djuraffär och de sa att man kunde köpa till de luckorna billigt. Jag sänkte priset, med tanke på luckorna, till 700 kr. Kan gå ned i pris vid en snabb affär.
700 kr
Blocket.se

Fågelbur GD Space

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fågelbur GD Space säljes ca 2 år gammal. Snygg, stabil och större än många andra burar på marknaden. Mått L/B/H 120x59x100cm Galleravstånd 1 cm men det är ganska stora utrymmen vid den stora luckan som synes på bild. På en av matluckorna har det fallit bort en bit plast och 2 fästen som håller ihop gallret med botten försvann efter en flytt. Ska finnas att köpa billigt i en zoobutik. Hämtas på Lidingö! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj