Quantcast
Till salu inom: ”

billiga stora fågelbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

jag söker nytt hem till mina pigga o glada undulater pga av tidbrist. de är mellan 30-40 st. har fött upp dom själv och de är ett halv år till 4 år gamla.de har alla möjliga färger.stor fågelbur med massor av leksaker ingår.jag har haft dom lösflygandes i ett rum.de har bara haft buren som tillflyksort.skulle gärna vilja sälja dom alla väldigt billigt med bur o leksaker till ett bra hem som kanske har en stor volenjär och som älskar fåglar lika mycket som jag gör.
Hej Har en stor bur som använts som fågelbur och du kan omvandla den till annat ifall du vill. Vissa fästen saknas o har ersätts med fastband, fungerar utmärkt. Burens mått är ca 100 cm i höjden ca 100 cm i bredden och ca 50 cm i tjockleken. Det ingår två fågelbon och vatten flaskor med mera. Endast 600 kr billigaste på hela blocket. Mvh
Hej! Nu har jag tyvärr blivit tvungen att göra mig av med mina råttor pga allergi... Säljer dem + buren därför billigt och ett krav är att allt köps tillsammans. Alla råttor är handtama och väldigt pigga, därför passar de utmärkt till yngre men även äldre barn. 2 svartvita hanar på 5-6 månader och 1 grå hane på 4,5 månad Alla Råttor är köpta i djuraffär. Detta är INGEN Ormmat! Går att nå 24/7 och vid snabb affär kan pris diskuteras.
Säljer min fågelbur då den bara står och tar plats där hemma. Den fungerade jätte bra de 6 månader jag använde den för mina två dvärgpapegojor. Den är stor ca 70x100x54cm. Kostade 1500 kr när jag köpte den, platsluckor kom med när man köpte den men de har tyvärr gått sönder. Har kollat med en djuraffär och de sa att man kunde köpa till de luckorna billigt. Jag sänkte priset, med tanke på luckorna, till 700 kr. Kan gå ned i pris vid en snabb affär.
Fågelbur GD Space säljes ca 2 år gammal. Snygg, stabil och större än många andra burar på marknaden. Mått L/B/H 120x59x100cm Galleravstånd 1 cm men det är ganska stora utrymmen vid den stora luckan som synes på bild. På en av matluckorna har det fallit bort en bit plast och 2 fästen som håller ihop gallret med botten försvann efter en flytt. Ska finnas att köpa billigt i en zoobutik. Hämtas på Lidingö! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.