Quantcast
Till salu inom: ”

voljär säljes

Stor voljär

Västra Götalands län
Voljär

Jönköping
Voljär

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Vi har en snart 7 år gammal Gulnackad Amazon som söker ett nytt kärleksfullt hem. "Vera" som hon heter är DNA-testad, ringmärkt, har uppfödarbevis och giltigt Cites-intyg. Hon är sällskaplig, nyfiken och kelig. Visslar enstaka melodier som bla pippi långstrump, säger enstaka ord som, mamma, pappa osv. Vera får inte den uppmärksamhet hon behöver, vi söker därför ett nytt hem till henne där detta erbjuds. Vera kommer med bur och transportbur. (voljär finns även 2x1x1m, säljes separat) Säljes endast till rätt person/familj.
Finns fyra Isabel färg Timbrado BARA honor födds 2010, 2011och 5 stycken födds 2012. Säljer endast till folk som kan om fåglar särskild om Timbrado rasen. Alla fåglar har fasta ringar med stam nummer och de är obesläktat. Alla fyra är klara för parning. De är pigga och friska födds i hemma miljö och växta upp i voljären RING FÖR MER INFO OCH PRISET!!! OBS: Finns även gröna timbrado båda hanar och honor
Jag har 2st undulater till salu. Undulaterna är 2 st ungar på 1 år 1 hona turkosfärgad och en hane lilafärgad. ej tama Har föräldrarna (har haft 2 kullar) Jag vill att dom ska komma till ett hem där dom har tillgång till en voljär pris: 175:- /st eller båda för 300:- endast seriösa svar maila vad ni har att erbjuda mina fåglar så hör jag av mig om det låter intressant.
Säljer ett par med albakakadua. Honan går att plocka med och hon vill gärna bli kliad i nacken. Hanen är mindre tam men kommer gärna fram och hämtar mat ur handen. Dessa fåglar har suttit i voljär och de fungerar till 100% ihop med varann utan att bråka. Har de tillgång till holk producerar de dessutom gärna ägg. De är EJ fjäderplockare. All kontakt via mail. Även bytesförslag...
Säljes 1 stor voljär med 2 fina nymfparakiter vanlig färg varav den ena är ringmärkt och 2 fina undulater en gul grön och en blå vit med gult huvud . Nymfparakiterna är troligen 2 pojkar och undulaterna är 2 honor. undulaterna har varit hand tama förut när dom satt i mindrebur , nymfparakiterna är inte handtama med följer även fågel mat för ca 300kr . voljär mått Höjd 163cm Bred 135cm Djup 73,5cm. svarar endast på telefon inga mejl kontakter allt tillsammans säljes för 1600Kr prutat och klart ;-)