Quantcast
Till salu inom: ”

volvo krabat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår "krabat" som gått som en klocka. Skattad och bes till okt- 2011. Bra sommar o vinterdäck, dragkrok, c-lås. Mycket bränslesnål (ca 0,65) Helt nytt batteri! Något rostig. Den står på parkering i centrala stan, men kan bogseras. Något är fel med troligen tändningen men vi vill inte kosta på att ta den till verkstad eftersom vi har ny bil. Men den händige fixar säkert detta! Prutmån finnes. Snabb affär önskas. Ring eller maila Fredrik.
Nu har jag tagit beslutet att jag ska sälja den ena av mina bilar. Min 740 är en startsäker krabat med billiga reservdelar. Oftast har "grannen" något liggande och de är många hobbymekaniker som kan motorerna utan till. Det är 4000 mil kvar innan kamrem och vattenpump behöver bytas. Besiktad och skattad till 31/1 2014 ALLTSÅ - det är bara att tuta och köra. Priset går att diskutera om köparen är den rätta. Jag skänker inte bort den! Det är den för bra för!
Nu ska min gamla Krabat säljas. Årsmodell 1959 . Den har alltid stått inomhus, där e lite små fix som behöver åtgärdas . Renoverade förgasaren i somras o hade den igång. I nuläget saknas batteri o pungtering på ett bakdäck. Framdäcken e slitna men två nya följer med i priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Volvo krabat T-15 , Mycket bra skick. Original ratt saknas. Lamporna är bortagna av mig och finns i bra skick utom reflektorerna. Tillverknings Nr 1076 förmodligen en bland dom första.
Volvo krabat /BM-volvo/bolinder-munk 425 terrier säljes funkar perfekt snöblad (frontmonterat) snökedjor, vikter till hjulen , mjölkpallyft, vagn 23000kr eller bytes mot något annat roligt kom med förslag,