Quantcast
Till salu inom: ”

vreten jack russell säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jacks hm

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det bara en hane och en tik kvar. Vi söker riktigt goda hem till dem. Valparna är vid leverans: - SKK-registrerade - Veterinärbesiktigade - Chip-märkta - Vaccinerade - Avmaskade Valparna säljes enligt SKK:s regler och levereras tidigast när de är 8 veckor den 4 augusti. Kenneln har över 30 års erfarenhet av rasen. Titta gärna in på hemsidan www.vreten.net/jackrussell/
Till Limelight´s Paparazzi SE42914/2011 eller "Tyson" som han kallas till vardags, söker vi efter ett riktigt bra hem. Han är lite äldre, född 2011-05-23 och börjar närma sig tre månader. Han har inte varit såld tidigare utan avsiktligt varit kvar i sin familj tills sommarlovet nu börjar ta slut. Han är en pigg å framåt valp som vill ha en vänlig men bestämd ny ägare. Ring gärna för närmare info. En tikvalp finns också till salu ur en senare kull. Gå gärna in på hemsidan www.vreten.net/jackrussell Kenneln har mer än 30 års erfarenhet av rasen.
Nu har kennel Limelight´s bara en liten fin släthårig hanvalp kvar! Limelight´s Stand By Me SE 10102/2012 Idag den 29 januari 2012 är han precis nio veckor gammal, rumsrenhetsträningen går prima, han är jätteduktig på att göra ifrån sig ute trots kylan. Bägge föräldrarna är knä och ögon kontrollerade utan anmärkning. Allt enl. SKK´s regler och mer därtill.... Se föräldrarna och hur kullen utvecklats sedan de var nyfödda på http://www.vreten.net/jackrussell Vi har fött upp rasen i mer än 30 år och är kända för ett lugnt och trevligt temperament med fokus på en SUND individ.
Limelight´s U-kull är klara för leverans from den 19 mars. På bilden visas de två systrarna där vi själva ska behålla en, den andra är ledig till försäljning. Än vet vi inte vilken, de är så fina bägge två. Pälsen blir sk broken. De är av den mildare typen. Självklart registrerade i SKK. Allt som bör göras är gjort och mer därtill. Vi har fött upp rasen i över 30 år och har starkt fokus på en sund själ i en sund kropp! Titta gärna in på hemsidan; http://www.vreten.net/jackrussell
Äntligen finns det valp från Kennel Limelight! Bara en liten kille kvar!Nästan helt rumsren! Limelights Zeppeline Ztar. Han följer fint, är ute på korta promenader, hund och kattvan. Sover ensam, snällt och tryggt! En toppenkille, ZZ-topp! Se bilder. Vi avlar på ett mjukare temperament med fokus på en frisk och mentalt sund hund. Z-kullen är klar för leverans tidigast den 20/1 2013 då de fyller 8 veckor. Följ valparna från födseln på http://www.vreten.net/jackrussell Vi har fött upp rasen i mer än 30 år. Självklart följer vi SKK´s regelverk och mer därtill. Välkomna att kontakta oss!