Quantcast
Till salu inom: ”

blandras jack russell säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi söker hundvakt/rastning till vår hund Petter vardagar måndag till fredag. Petter är tre år och blandras mellan jack russell och papillon. Han fungerar bra med barn och andra hundar och han älskar promenader och mys. Vi söker dig som vill ha sällskap av en underbar och glad hund på dagarna då vi arbetar. Vi ser gärna att du har hunderfarenhet. För oss är det viktigt att du värdesätter sällskapet med Petter högt. En chans att få en god vän för livet! Vänliga hälsningar Jörgen, Sanna & Petter
Nu måste jag tyvärr sälja min finaste ägodel på grund av brist på tid. Jag söker en seriös köpare som har både tid och kärlek att ge till lilla Lady. Hon är född 12-10-2008 och är en blandras av Chihuahua och Jack Russell. När Lady var sex månader, steliriserades hon, hon har därför mycket enegri, är lekfull och sprider massor kärlek och glädje. Hon behövder dock gå på några hundkurser för att förbättra hennes uppfostran, därför är det bra att ni har mycket tid att ge till henne. Kontakta mig endast via sms eller samtal vid intresse.
Säljer våran underbara blandras kille på 13 veckor. Aibo är en blandning av chihuahua, JackRussell och dvärgpinscher. Han är helt bedårande. Säljes på grund av allergi i familjen. Aibo älskar barn och att leka med andra hundar. Han älskar att ligga i knät, att vara nära. Kan kommandon som sitt, tass och ligg. Alla hans saker följer med, därav priset.Dvs , säng, torrfoder, leksaker, bur, schampo, matskålar, klosax. Aibo är vaccinerad, chippad , besiktigad och dolda fel försäkrad i Folksam genom uppfödaren. Kort o gott en underbar charmig valp med ett otroligt bra temperament. Kom gärna och hälsa på :-)
Måste med sorg i hjärtat söka efter nån som kan ta hand om denna hunden, vi har inte det tiden han behöver (sällskap) , vi jobbar så otroligt mycket och det är inte rättvist mot Buster. Han älskar barn och alla. Jätteglad och tillgiven, vill gärna ligga nära och gosa som en bebis. Han är blandras. Jack Russell, bishon frise och Lhasa apso. Han är mest lik en Jack Russell och har det fantastiska sällskaps sinnet från dem andra två raserna. Han är 2 år den 26/6. Kan utan problem gå utan koppel. Hör av er, endast seriösa...
Kingston är en 3 årig kastrerad blandras . 50 % Chihuahua och 50 % Jack Russell. Av tidsbrist så kan vi inte längre ha kvar honom ! Önskar att han fick komma till någon som har tiden med honom. Bästa vore om han fick komma till ett hem som redan har en hund , han älskar att ha sällskap runt sig ! Vill ni veta mer så maila eller ring ! Han är van med barn , katter och andra hundar !