Quantcast
Till salu inom: ”

parson jack russel valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Abyss ab-1266

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbara blandrasvalpar till salu på Ekerö! Den 15/2 föddes 1 tik och 2 hanar. Föräldrarna är båda väldigt trevliga familjehundar med gott temperament. Mor - Molly är 50% parson jack russel och 50% dansk/svensk gårdshund. Far - Lurvis är 50% parson jack russel och 50% dansk/svensk gårdshund. Valparna är leveransklara vid v 15 tisdag 12/4 då de är 8 veckor gamla. Hane 1 - vit med bruna fläckar. Pipig och pratglad lite herre som är aktiv och glad. Hane 2 - vit med bruna fläckar, något ljusare. Störst av alla i kullen och kommer få något högre ben. Även han är en glad och aktiv kille. Tik - vit med svarta fläckar. Föddes sist. Väldigt aktiv och framåt. Perfekt för aktiv barnfamilj! Lekfull och tuff liten tjej! Valparna levereras veterinär besiktade, chippade, avmaskade och vaccinerade. Gå in och kolla på hemsidan! Där finns fler bilder och mer information! www.123minsida.se/Mollysvalpar (obs maila ej ring endast)
Vi har nu fått 5 underbart söta valpar (2 tikar och 3 hanar) som behöver ett nytt hem omgående. Båda föräldrarna är renrasiga och har bra pyske och är snälla sällskapshundar. Jack Russell terrier är en trevlig allroundhund och familjehund med ett mycket trevligt och positivt temprament. De älskar att lära sig nya saker och är väldigt sociala. En stor hund i en liten kropp. De passar bra som både sällskapshund och för den som vill träna agility, viltspår eller något annat. . -Chipmärkta -Avmaskade -Vaccinerade. -Vetrinär besiktade.
Hejsan. Nu söker våran underbara Jack Russel Parson tik en hane. Hon är 4 år, blir 5 i år. Hon är en frisk och pigg dam som har ett underbart psyke. Vi skulle nu vilja ta valpar på henne just för att hon är så fin och vi skulle vilja ha en valp efter henne. Har ni hanen för oss så tveka inte att höra av er för mer info. Fler bilder kan mejlas.
Liten uppfödning i hemmiljö av Jack russell och Parson russell terrier. Friska exteriört bra hundar med god mantalitet.
Uppfödare av welshterrier, Jack Russell Terrier, Lakeland terrier och Parson Russell Terrier. Valpar finns, kontakta mig för mer info eller kolla på hemsidan.