Quantcast
Till salu inom

"parson jack russel valpar säljes"

Stockholm
Idag

Förvaringsbänk

100 kr
Citiboard
Kristianstad
Igår

Stor Pudel Valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
Igår

Golden Retriever valpar

9 000 kr
ABC-Annons.se
Piteå
Igår

Chihuahua valpar

9 500 kr
ABC-Annons.se
Upplands-Väsby
Igår

Labrador valpar

22 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ekerö

Underbara blandras valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Underbara blandrasvalpar till salu på Ekerö! Den 15/2 föddes 1 tik och 2 hanar. Föräldrarna är båda väldigt trevliga familjehundar med gott temperament. Mor - Molly är 50% parson jack russel och 50% dansk/svensk gårdshund. Far - Lurvis är 50% parson jack russel och 50% dansk/svensk gårdshund. Valparna är leveransklara vid v 15 tisdag 12/4 då de är 8 veckor gamla. Hane 1 - vit med bruna fläckar. Pipig och pratglad lite herre som är aktiv och glad. Hane 2 - vit med bruna fläckar, något ljusare. Störst av alla i kullen och kommer få något högre ben. Även han är en glad och aktiv kille. Tik - vit med svarta fläckar. Föddes sist. Väldigt aktiv och framåt. Perfekt för aktiv barnfamilj! Lekfull och tuff liten tjej! Valparna levereras veterinär besiktade, chippade, avmaskade och vaccinerade. Gå in och kolla på hemsidan! Där finns fler bilder och mer information! www.123minsida.se/Mollysvalpar (obs maila ej ring endast)
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sollefteå

Jack Russel valpar (Parson)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har nu fått 5 underbart söta valpar (2 tikar och 3 hanar) som behöver ett nytt hem omgående. Båda föräldrarna är renrasiga och har bra pyske och är snälla sällskapshundar. Jack Russell terrier är en trevlig allroundhund och familjehund med ett mycket trevligt och positivt temprament. De älskar att lära sig nya saker och är väldigt sociala. En stor hund i en liten kropp. De passar bra som både sällskapshund och för den som vill träna agility, viltspår eller något annat. . -Chipmärkta -Avmaskade -Vaccinerade. -Vetrinär besiktade.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Dalarnas län

Jack Russel Parson tik söker hane

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hejsan. Nu söker våran underbara Jack Russel Parson tik en hane. Hon är 4 år, blir 5 i år. Hon är en frisk och pigg dam som har ett underbart psyke. Vi skulle nu vilja ta valpar på henne just för att hon är så fin och vi skulle vilja ha en valp efter henne. Har ni hanen för oss så tveka inte att höra av er för mer info. Fler bilder kan mejlas.
1 234 567 kr
Blocket.se