Quantcast
Till salu inom: ”

jack russell säljes

Tidigare annonser till salu

Jack russell hane, kastrerad, blir fem år i maj söker här ny ägare. Han bor nu tillsammans med sin storebror men relationen dem emellan har blivit ohållbar.Han passar inte in i flocken längre helt enkelt. Jag söker därför efter ett kärleksfullt hem åt Lipton. Inga andra hundar bör finnas i familjen. Han är glad, trevlig och älskar att leka! Han har givetvis stamtavla. Hör av er för mer information. Vem han hamnar hos är oerhört viktigt för mig därför disskuteras pris efter att rätt köpare hittats. På bild nr 2 är det hunden till höger som detta gäller.
Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem till vår käre Jack russell hane Gaffe. Vi väntar barn nr två och känner att Gaffe inte får den tiden han behöver. Gaffe är en snäll, frisk, trygg och social hund. Han älskar att vara ute i skogen, busa med hundar och människor. Gaffe älskar att följa med men har inga problem med att vara hemma ensam heller, då passar han på att sova. Gaffe behöver ett hem där man har tid för honom. Där han får långa promenader och andra roliga aktiviteter. Han bor gärna på landet, kanske finns det fler hundar? Hör av dig om du tror att du/ni kan ge honom det hemmet han förtjänar.
Hej, Elsas valpar har nu hunnit bli 8veckor. De har alla sina egna personligheter busiga för det mesta förstås. Dessa hundar blir robusta mysvänliga familjehundar som gärna följer med på det mesta. Tre är redan tingade så det finns två att välja på. De är anhundar hela bunten. Valparna är leveransklara v12 och då är de förs, avmaskade, vet bes och chipmärkta. Med valparna medföljer filt,mat, halsband, tuggben och leksaker. Ring gärna om det är något ni undrar. Mvh Sandra och Elsa.
Jack russell tjej som är född 4 nov 2010 snäll och trevlig mycket bra temperament säljes av uppfödaren. Endast pgr av platsbrist. Van vid katter. Tiken är och har Stamtavla Chipmärkta Vaccinerade X2 Avmaskade Veterinär besiktade Registrerade i JRTC of Sweden Försäkrade Dolda fel tre år i Folksam Jack Russell Terrier är aktiv robust liten hund. Pigg, glad. Kan användas till agility, utställning, lydnad, viltspår, grytjakt eller bara sällskap mm
Jag måste nu sälja min tik pga av att det inte funkar i hemmet. Hon är jätte snäll med barn och andra hundar. Jag vill att hon kommer till någon där hon går vara ute mycket då hon behöver det. Hon tycker inte om att vara ensam (men hon kan om hon måste) utan är väldig social och glad Jag vill oxå att det ska vara någon med erfarenhet då det är en krävande ras.