Allt till salu inom "würth popnittång batteridriven 14 4v"

Sortering:
vinkelskruvdragare
Gävle
Idag

vinkelskruvdragare

250 kr
Blocket.se
Furby Boom
Huddinge
Idag

Furby Boom Visa liknande

700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lager  ·  Göteborg

Regionchef bygg - würth

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Tänk på ett spännande jobb, ett intressant och händelserikt jobb -; ja, till och med ett superkul jobb. Ok, vad tänker du på? Vi expanderar kraftigt och just nu söker vi till exempel en kommunikativ och resultatinriktad REGIONCHEF BYGG till vår väl etablerade byggregion i Mellansverige. Würth är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi har en stor efterfrågan på våra produkter och vårt totalerbjudande, vilket hjälper kunden se möjligheter att göra bättre affärer.
0 kr
Blocket.se

Würth - REGIONCHEF BYGG

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Würth erbjuder spännande, intressanta och lönande jobb -; ja, till och med roliga jobb. Vi växer kraftigt och söker nu bland annat en kommunikativ och resultatinriktad REGIONCHEF Göteborg för Divisionen - Industri & Hantverk - Würth är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi har en stor efterfrågan på våra produkter och vårt totalerbjudande, vilket hjälper kunden se möjligheter att göra bättre affärer. Vi ger dig som bor i Göteborgsområdet chansen att tillträda tjänsten snarast. Vill du arbeta som Regionchef Industri & Hantverk -; kontakta oss och sök tjänsten omgående, då vi arbetar med löpande urval.
0 kr
Blocket.se
Lager  ·  Göteborg

Würth - Säljare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
   Würth erbjuder spännande, intressanta och lönande jobb -; ja, till och med roliga jobb. Vi växer kraftigt och söker nu bland annat en kommunikativ och resultatinriktad SÄLJARE MOT FORDONSBRANSCHEN för arbete ute på fältet i Göteborg Würth är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial till företag inom industri, hantverk, bygg- och fordonsbranschen. Med vårt samspelta, kompetenta och engagerade team hjälper vi våra kunder att spara tid och pengar -; för att öka lönsamheten i branschen.
0 kr
Blocket.se

Würth - Säljare Bygg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
  Würth expanderar kraftigt och söker nu SÄLJARE MOT BYGGBRANSCHEN för arbete ute på fältet i Göteborgsområdet. Würth växer vidare mot byggbranschen Vi behöver nu förstärka säljsidan med handlingskraftiga affärsmän/kvinnor inom vår byggdivision då vi har en kraftig efterfrågan från byggbranschen på våra produkter, tjänster och vårt totalerbjudande. Würth är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial till företag inom bygg, industri, hantverk och fordonsbranschen. Med våra kompetenta och engagerade medarbetare hjälper vi våra kunder att förenkla hanteringen av förbrukningsmaterial och på så sätt spara tid och öka våra kunders lönsamhet.
0 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Älta

Würth popnittång batteridriven 14,4v

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Würth popnittång batteridriven 14,4v
210 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj