Quantcast
Till salu inom: ”

weber förgasare säljes

Rinnovera

Värnamo

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Spitfire med det lilla extra. Troligen den snabbaste spiten på blocket, Weberförgasare, portad topp kent kam mm. hårdare fjädring och koni runt om. Viktbantad till strax under 700kg Gamla racestolar med 4 punktsbälten Det tråkiga är att bakaxeln rasade för några år sen och har stått sen dess. Men råkar man ha en sådan, så ska de inte vara något problem att få ihop bilen på en dag.
folkracebil. Byggd av Sebastian Eriksson och endast körd en gång. Vimmerby 2012. Mycket potent och fint bygge med friska däck runt om , alu, fälgar weber förgasare, RC spakställ o.s.v. Har fått viss info om vad motorn skall innehålla men eftersom jag inte skruvat med den själv så vill jag inte lova nått men den såg ut att vara potent nog när den kördes i Vimmerby i lördags och det vart totalt 188 anbud så det var fler än jag som tyckte att den gick bra. Endast lite riktjobb så är den startklar.
Har körts ca 650 mil med ett stort smile. Jag vill göra i ordning mina andra objekt och vill därför sälja min snygging .Den har en Rover V8 motor , 5 växlad låda , Weber förgasare. Reggad 2009 . Säljes för 210000 kr ev.delbyte + pengar. Kan tänka mig delar till Aston Martin DBS -68 delar till Bedford CA -66 eller en cabbe, gärna Lotus el.likn. OBS!! Endast seriösa svar första kontakten via mail.
Här har du chansen att förvärva en klassisk Porsche 911 Targa i en riktig 70tals färg. Bilen blev seriöst omlackerad för ca 3 år sedan och är idag fortfarande mycket fin. Även motorn har nyligen blivit renoverad av fackman för klassiska Porsche bilar. Nya lager, ringar, koppling etc. Kvitton finns på över 120.000kr daterade 2010 och bilen har inte rullat mycket sedan dess. T modellen var normalt utrustad med två Zenith förgasare och gav 125hk men dessa har blivit utbytta mot mer pålitliga Weber förgasare, som även ger lite bättre effekt. Detta är en bil som måste ses!
Weber kit för din bil. Dessa kit innehåller allt du behöver för att konvertera dina gamla inställningar till en ny bättre WEBER förgasaren. Satsen innehåller alla muttrar, bultar, skruvar, rör bränsle och airfilter. Montering instruktioner är tydliga och enkla. Vi har Weber KITS för nästan alla bilar. Priserna varierar från SEK2000:- uppåt beroende på din bil. Vänligen maila oss för ett exakt pris för din bil. Dessa kit ger dig en bättre motor respons och en bättre bil att köra.