Quantcast
Till salu inom: ”

weltmeister dragspel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lite begagnat 2 körigt Weltmeister Rubin i mycket fint skick! Perfekt alternativ för både nybörjare och musiker i orkester & band. Mycket litet och kompakt men med 30 toner i diskanten och 60 basar. Servat med 6 månaders garanti! Klicka på rutan till höger - "I butiken" - för att se våra övriga annonser på blocket! Mera information om denna och andra dragspelsmodeller finns även på www.dragspelsguiden.se
Begagnat 2-körigt Weltmeister i mycket fint skick! Tonomfång 36/72 (G-Fiss). 8+8 (Violin). Perfekt spel för nybörjaren eller för musikern som vill ha ett lätt smidigt instrument med stark ton! Se mer om Weltmeisters övriga dragspel samt durspel & dragspel av andra fabrikat i olika prislägen på www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
Lite begagnat 3-körigt Weltmeister violin i fint skick! Kompakt och smidigt modell. Tonomfång 37/72 (G-G) 16+8+8 Perfekt spel för nybörjaren eller för musikern som vill ha ett lätt smidigt och kunnigt instrument med stark ton! Se mer om Weltmeisters övriga dragspel samt durspel & dragspel av andra fabrikat i olika prislägen på www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
Ett 3-körigt Weltmeister med 37 tangenter och 96 basar i bra skick. Breda axelremmar sitter på. Tips: Köp till ryggsäck för endast 1 000 kr (ord pris 1 200 kr) Specifikationer Toner diskant: 37 (F-F) Antal basar: 96 Körer diskant: 3 (16+8+8) Register diskant: 5 Register bas: 3 Säljes med 1 års garanti. Om företaget www.nymanmusik.se
Jag har fått ett dragspel i present av mina döttrar. Säljer det därför att det är för tungt för mig p.g.a. ledbesvär. Tyskt dragspel av märket Weltmeister. Finns på landet utanför Uppsala, men kan också finnas i Göteborg 9-11 februari. Dragspelet är testat av en dragspelare som säger att dragspelet har ett mycket fint och bra ljud och är perfekt för nybörjare/hobbyspelare. Dragspelsväska och två dragspelsböcker ingår också. Kontakt via mail.