Quantcast
Till salu inom: ”

weltmeister dragspel säljes

Dragspel

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lite begagnat 2 körigt Weltmeister Rubin i mycket fint skick! Perfekt alternativ för både nybörjare och musiker i orkester & band. Mycket litet och kompakt men med 30 toner i diskanten och 60 basar. Servat med 6 månaders garanti! Klicka på rutan till höger - "I butiken" - för att se våra övriga annonser på blocket! Mera information om denna och andra dragspelsmodeller finns även på www.dragspelsguiden.se
Begagnat 2-körigt Weltmeister i mycket fint skick! Tonomfång 36/72 (G-Fiss). 8+8 (Violin). Perfekt spel för nybörjaren eller för musikern som vill ha ett lätt smidigt instrument med stark ton! Se mer om Weltmeisters övriga dragspel samt durspel & dragspel av andra fabrikat i olika prislägen på www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
Lite begagnat 3-körigt Weltmeister violin i fint skick! Kompakt och smidigt modell. Tonomfång 37/72 (G-G) 16+8+8 Perfekt spel för nybörjaren eller för musikern som vill ha ett lätt smidigt och kunnigt instrument med stark ton! Se mer om Weltmeisters övriga dragspel samt durspel & dragspel av andra fabrikat i olika prislägen på www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!