Quantcast
Till salu inom: ”

whippet säljes

Tidigare annonser till salu

Hanvalp 7 1/2 mån blåbrindle m. vita tecken dubbelvaccinerad chippmärkt inreg. i jordbruksverket och kastrerad Detta är en totalt ljuvlig kille, mycket vacker och trevlig. Han har haft bästa förhållanden, är trygg, van med barn, katter hundkompis, lösspringande höns. Går fint i koppel och kan även vara lös. Kan det mesta! Är förstås rumsren sedan länge. Vi söker nu efter absolut rätt hem då vi tyvärr ska flytta och kommer att få andra arbetstider framöver. Skriv några rader om vad du/ni kan erbjuda denna underbara hund så hör vi snart av oss. Priset är inte förhandlingsbart då du kommer att få en kanonhund på alla vis med framtiden för sig .
Oturligt nog fick vi tillbaka lilla Eagle då de inte funkade med förra köparen, men som livet är så passar inte alla med alla. Så nu letar vi nytt hem till honom. Han är en söt whippet hane med ett blått o ett brunt öga o säljes därför mkt reducerat. Han är vaccinerad, chippad o veterinrbesiktad samt registrerad i skk. Van vid andra hundar o katter. Eagle är nu 9 veckor så kan flytta när som helst. Kom gärna o hälsa på honom. Viss avbetalning kan godkännas:)
Vi har nu bara lille hanvalpen Poker Face kvar ur vår stora kull om 9 stycken små whippetbusar. Alla de andra har blivit tingade och flyttar i slutet av december då de är 8 veckor. Det vill han också göra och söker härmed en alldeles egen familj! En valp från oss är vaccinerad, avmaskad, veterinärbesiktigad och chipmärkt. Skötselråd och support ingår givetvis. Säljes enligt SKK:s regler. Vana vid katter. Föräldrarna har bra mentalitet och är utställningsmeriterade och tränat Lure coursing. Se mer på vår hemsida: www.sommarhagens.se (Endast seriösa svar och vi förutsätter att du är väl påläst om rasen)
Två vackra, glada och mycket trevliga hanvalpar födda 28 december, leveransklara. Vi har påbörjat deras rumsrenhetsträning, och de är vana vid barn och familjens hundar. Utmärkt härstamning, e. Multichampion WW 2011 Aberdeen Remarkable in Paris (USA) u. svensk och norsk champion Play A While A Room With A View. Du får gärna vara utställningsintresserad, men det är inget krav. Valparna är registrerad i SKK, avmaskade och dolda felförsäkrade, och är vid leverans även chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktigade. Vi kan eventuellt hjälpa till med resan om du bor långt bort! För mer information, se www.skyborne.se
Hej jag har en whippet hane på 6 år lugn och snäll. Jag skulle behöva dagmatte på dagtid då jag jobbar. Ludde är en lugn och stillsam hund som går fint i kopplet. Jag söker någon person gärna pensionär då ludde inte behöver massa motion eller långa promenader bara han får rasta sig ett par gånger under dagen. Luddes favorit syssla är o få ligga mjukt och bli klappad i mängder. Hör av dig ....