Till salu inom

"whippet omplaceras säljes"

Upplands-Väsby
Idag

2 kastrerade katthanar söke...

2 000 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Underbar tik till omplacering

18 000 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Dvärgvädur omplaceras

100 kr
Blocket.se
Idag

Dvärgvädurar

500 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

KTM 1290 Super Adventure S...

183 900 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Kattunge

5 000 kr
Blocket.se
Svalöv
Igår

Frops

14 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Boden

Ung Whippet-tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Jag ska nu omplacera min fantastiska 3-åriga whippet Kenza. Hon är världens snällaste, älskar barn, andra hundar och katter. Lyssnar bra på inkallning. Van vid att springa lös, gå i koppel och springa bredvid cyckel. Whippet är en väldigt bra "förstagångs" hund. Lätt att ha att göra med. Hon älskar att bara ligga och mysa inomhus och följa efter dig. Utomhus springer hon för glatta livet Jag har ej de rätta rutinerna och disciplinen för att gå ut med henne regelbundet som hon behöver, så önskar att hon kan komma till någon riktig hundälskare som kan ägna henne den tid hon behöver. Hon behöver normalt med motion. Vid köpet får ni med leksaker, hundskålar och 10 kg Eukanuba torrfoder! Missa inte chansen att komma och titta på världens snällaste hund!
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Krokom

Whippet omplaceras

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Stor hane (mankhöjd ca 57 cm). 2 år. Beige/vit. Lugn och gillar mysa i soffan. Men går också gärna lös på tomten och van springa lös i skog och mark oavsett årstid. Kommer på inkallning. Omplaceras pga att våra två andra hundar inte accepterar honom. Han får inte det utrymme och livskvalitet han förtjänar. Säljes endast till personer med whippetvana och till ett hem där det redan finns hund och han får regelbunden motion.
2 500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Falkenberg

Whippet valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
mycket trevliga whippet letar nytt hem tillsammans. Fina stamtavlor, rumsrena, kommer på inkallning. Vana vid att hänga med på det mesta. Säljes till sällskap. Omplaceras helst tillsammans. Vill bo hos någon med egen trädgård. Skålar,filtar och
0 kr
Annonsera.se
Hund  ·  Västmanlands län

Omplaceringshund till mig

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Jag heter Lena och min hund har gått bort 14 år gammal så nu känns det lite tomt! Är du en korthårig Retriver, Vinthund (Whippet) eller Saluki som behöver få ett nytt hem så kanske du vill flytta till mig,? Jag bor på landet utanför Köping med Make och 5 katter. Vi har en jättetomt som du kan utforska och vi har skogen utanför dörren. Jag har förstås några krav på dig som måste stämma in och de är att du måste vara rumsren, tyst och lugn och inte skälla på allt och alla, du ska vara frisk och sund och du måste tycka om katter (alltså inte att ÄTA men gärna gosa med), är du inte kattvan så kanske du kan lära dig för jag har snälla katter som även dom är omplacerade hos mig. Du får gärna vara äldre för det är jag själv. Jag är sjukpensionär så jag har tid med många promenader i härlig natur. Om du vill får du sova i sängen för det gör katterna också. Jag ska aldrig lämna dig utan tillsyn utomhus -jag är rädd om mina djur. Det vore jättebra om du redan är väluppfostrad för jag är helt urusel på att säga nej till djur och allra helst till hundar som har så underbart bedjande ögon. Om du tycker det låter intressant så kan du väl be din matte/husse att höra av sig till mig så vi kan träffas. Jag hoppas vi snart bor ihop! Hälsningar Lena
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävleborgs län

Snygg Whippet tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Med sorg i hjärtat måste jag omplacera min underbara whippet tik pga sjukdom,Hon är en underbar vän,snäll, lugn och vill gärna komma till någon som vill vara aktiv och låta henne springa av sej löst utomhus,hon kommer på inkallning! Hon skulle uppskatta bus och lek och gillar springa med andra hundar,hon älskar sin whippet kompis som också är en helt underbar liten tik, Skulle det finnas någon som kan tänka sej att ge båda tjejerna ett gott hem skulle dom kunna följas åt, för dom är världens bästa kompisar! Inomhus ligger dom alltid lugnt och vill gärna mysa och ligga i sina bäddar! Absolut inga problem hundar utan otroligt snälla och underbara tikar! Thea är född 2007 och har väldigt fina papper,och skulle säkert också bli en underbar mamma! Hon är van barn och alldeles överförtjust i små babysar! Skulle du känna du är intresserad av en familjemedlem som min Thea så vill jag du skriver ett mail och berättar om vad du har att erbjuda henne och hur du lever,och kännervi båda att det känns bra kan vi ta vidare kontakt via telefon. Jag kommer inte svara på oseriösa mail och skicka bilder förrän vi är överens och pratat vid så det känns seriöst,jag söker ett livslångt hem och bara seriösa göre sej besvär att kontakta mej! BRA HEM ÄR VIKTIGARE ÄN PRIS!!!!!!
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj