Till salu inom

"willys presentkort säljes"

Borås
Idag

Pontiac Firebird 1967 Cab

275 000 kr
Blocket.se
Markaryd
Igår

Schäfer HANE 10månader

18 000 kr
Blocket.se
Karlstad
Igår

Presentkort hos Handelsbode...

3 100 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Willy 700 ac. , tg akterhyt...

240 000 kr
Blocket.se
Ulricehamn
2 dagar

Willys CJ 5

47 000 kr
Blocket.se
Kungsbacka
2 dagar

WILLYS JEEPAR WILLYS JEEP C...

25 000 kr
Blocket.se
Butik Sandviken
3 dagar

SHERCO 300 SEF Factory *Kam...

114 900 kr
Blocket.se
Butik Gnesta
3 dagar

Rörchassi Willys Coupé plas...

Blocket.se
Ulricehamn
3 dagar

Butiksmedarbetare Willys He...

Blocket.se
Norrköping
3 dagar

Junior ekonomiassistent

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kalix

Presentkort hos apollo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Presentkort hos Apollo på 5000 kr säljes snarast, eftersom bokning av resa skall göras senast 2012-12-29 kl.09.00. Detta laddade plastkort kan då utgöra en betalning eller delbetalning av den resa Ni bokat hos Apollo. Jag har vunnit detta presentkort på Willys jubileumstävling 2010-12-29 och det gäller i 2 år fr.o.m. detta datum och kan inte förlängas. Vi kan inte utnyttja det inom familjen just nu och väljer därför att sälja det till någon, som skall ut på en Apollo-resa. Presentkortet är inte personligt, utan kan överlåtas till dig som vill , tänker eller redan har bokat resa hos Apollo och nu skall betala denna. Presentkortet säljes och överlämnas enligt ök mellan köpare och säljare, samt kan skickas rek. med 100%-ig seriös och ärlig garanti inom Sverige. Plastkortets Ean-kod + kontrollkod mm lämnas till köparen, för att du inte skall behöva tro att du blir lurad på köpet av det. Seriöst bud = Snabb affär != Först till kvarn !!!! Skambud undanbedes ! PS. Presentkortet finns kvar tills det är sålt.
0 kr
Blocket.se
Biljetter  ·  Mölndal

Presentkort på Apollo Resor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Hejsan!! Säljer mitt presentkort värde 5000:- på apollo resor. Jag vann detta presentkort på en tävling som Willys Matbutik hade. Kortet är giltigt fram till 2012-12-31. Kortet kan både hämtas upp av köparen eller så skickar jag det, men då är det insättning på mitt bankkonto som gäller. För mer info går det jättebra att ringa eller maila.
4 500 kr
Blocket.se
Biljetter  ·  Lund

Apollo presentkort värde 5000

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer att Apollo presentkort med värde 5000 kronor. Presenkortet vanns i en tävling på Willys. Det gäller år 2012. Kortet gäller för betalning i butik, per telefon och på apollo.se.
4 000 kr
Blocket.se
Butik och kassa  ·  Göteborg

Kassasystem-butikskassa- modernt och billigt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej butiksägare! JobOffice installerar du enkelt på din PC eller Mac. JobOffice Kassa är en godkänd kassa. Vi sitter även med i kassaregisterrådet. Vad kostar det? Du behöver köpa en kvittoskrivare och kanske några rullar, JobOffice Kassa inkl kontrollenhet kostar totalt 349kr/mån på autogiro (inga fakturaavgiter). Ingen bindningstid! Support alla vardagar i veckan på JobOffice Kassa (mycket duktiga) och onlinebackup (viktigt). Du får instruktioner från oss hur du anmäler kontrollenheten (svarta lådan) Enkelhet! Det är du själv som lägger in dina varor, skapar dina knappar, det är du som bestämmer. Lägg in dina varor och varugrupper Skapa snygga knappar i kassan Sälj dina varor Dagsavslut som du enkelt bokför Komigångutbildning online ingår! Webbinariet tar ca 1 timme och max 4 butiker per gång ( så man kan ställa frågor), schema: Hantering av JobOffice Kassa Kortbetalningar. Uttag av kontanter. Felaktig kod. Transaktionsfel. För ni som har betalkortsterminaler. Presentkort. Handskrivet eller magnetiska? Återköp och returer. Hur betalar man tillbaka till kunden? Räkna kassan och kassaavstämning. Bra i revisionssynpunkt. Kontanthantering. Eget uttag av kontanter, hantering. Mobilbetalning (mycket bra). Artikelregister och streckkoder. Hur man importerar artiklar och vad man ska tänka på. Egna önskemål (statistik brukar vara bra) Kom igång direkt! Ring eller maila oss: JobOffice Kassa 031-42 48 00 Mobil: 070-634 08 83 Mail: info@joboffice.se Webbsida: www.wsab.se Webbsida: www.joboffice.se Vill du testa först? Ladda ner JobOffice Kassa. Allt du gör sparas, så vill du sedan köpa skrivare och komma igång så är det bara att aktivera kassan. http://www.joboffice.se/ladda-ner Har du mac? På en Mac krävs vårt macpaket, läs mer: http://store.joboffice.se/sv/produkter/tillbehor/mac-paket.html vi tar hand om all installation och utbildar dig sedan. JobOffice Kassa våra appar! Med våra appar kan du enkelt anpassa kassan mer efter din verksamhet. Vissa appar är helt gratis och andra kostar, läs mer: http://www.joboffice.se/Appar Varför JobOffice Kassa? Främsta anledningen är enkelhet och trygghet. En kassa där du själv lägger in dina varor mm ger dig bra kontroll på vad du säljer. Varorna är prissatta och har du streckkoder kan du även köpa en streckkodsläsare. Joboffice Kassa är modern. Du anmäler dig enkelt för mobilbetalning ( samma som Hemköp, Max och Willys), det är dessutom billigare än kortbetalningar. Kvittoskrivare som vi rekommenderar: http://store.joboffice.se/sv/produkter/kvittoskrivare/star-kvittoskrivare-tsp-143iiu-usb-autosax-eco.html Pris: 1799:- 4års inskicks garanti!
349 kr
Blocket.se
Bildelar och tillbehör  ·  Västerås

Ny Wildtrak Flakbåge Ford ranger

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej vi håller på samla in pengar till mat till de som har hamnat i nödsituationer i Västerås med omnejd. Pengarna som vi får in för denna båge går oavkortat till hjälporganisation och till de behövande. Så den säljes för Välgörenhet. Vi säljer En helt ny Ranger Wildtrak Flakbåge lackad Panther Black. Denna har bara stått på ett lager. Vet ej om den går att skruva ner i mindre delar men det ombesörjes av kund själv. Som passar Ford Ranger Dubbel hytt Samt Mazda BT50 2007-2011 Pris: 1500kr Dessa pengar kommer som sagt gå till välgörenhet i form av presentkort på Willys samt Ica. Har även ett golv helt nytt till ford. Load liner. 1000kr. bild 2 är lappen på golvet. Ford Pick up Ranger Mazda pickis flak flakbåge. Om företaget Insamling av mat, kläder, hushållsmedel, leksaker och annat som ska skänkas till akut nödställda familjer, vuxna och barn i Västerås med omnejd
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj