Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha br 250 till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha RX-V750

Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

X-MAX 250 - Sportig attityd. Designad för gatan. Vi presenterar förnyade, mångsidiga och sportiga X-MAX 250: en skoter lika lämpad för helgturer som för daglig pendling. 2010:s upplaga av X-MAX 250 har en högpresterande fyrtaktsmotor på 250 kubik med bränsleinsprutning och dess sportiga karaktär framhävs ytterligare av den nya designen och den helt nya ramen. Det sportiga utseendet och den fina finishen får säkert huvuden att vända, men den har ett praktiskt syfte också ? den kompakta konstruktionen i kombination med det stora 15-tumshjulet fram och 14-tumshjulet bak ger dig den stabilitet och komfort du behöver på raksträckor och i kurvor. Omfattande väderskydd, detaljkvalitet och väl tilltaget förvaringsutrymme rundar av X-MAX 250:s "helgtursmeriter".
Agapi 900 Open introducerades 2008 och är en ovanlig kombination av det bästa av flera världar. Det är en RIB (Rigid Inflatable Boat) som kombinerar RIB'ens överlägsna sjöegenskaper med en familjeorienterad design och en Day Cruiser-kapacitet att ta upp till 14 personer, allt med en båt som enkelt trailas efter en vanlig familjebil (totalvikt från c:a 1900 kg). Nu säljer vi nya Agapi 900 Open som är standardutrustad med Orca 866, halkskydd samt handtag. Båten är utrustad med en Yamaha 250 hkr (-11, ny) inklusive hydraulstyrning. Besök vår hemsida www.agapimarine.se för mer information, bilder och film samt leveransläge.
Yamaha X-Max 250 Mätarställning: 0 mil Typ: Scooter Info: 2010:s upplaga av X-MAX 250 har en högpresterande fyrtaktsmotor på 250 kubik med bränsleinsprutning och dess sportiga karaktär framhävs ytterligare av den nya designen och den helt nya ramen. Det sportiga utseendet och den fina finishen får säkert huvuden att vända, men den har ett praktiskt syfte också ? den kompakta konstruktionen i kombination med det stora 15-tumshjulet fram och 14-tumshjulet bak ger dig den stabilitet och komfort du behöver på raksträckor och i kurvor.Vi ordnar finansieringen åt dig!! Finansieringsförslag 995kr/mån utan handpenning. ( XMAX250 X Max 250 ) www.lingvalls.se
Tänkte nu sälja min Yamaha.7 Renuverade motorn för ca 15 000. Det gjordes av MJ Motor. Då byttes Vev, Vevstacke, kolvringar, 3 ans och 5ans drev i lådan och en skiftgaffel, växelaxel, kickaxel, toppen gjordes i ordning med nya ventiler och slipades in. Har även bytt framhjulslager, styrlager, bromsbelägg, bakdäck. Finns mera bara att ringa. Hade tänkt mig ca 16 000 med det går att diskutera på plats.