Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha xg 250 tricker säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Toppfin och välskött Tricker. Nybesiktigad. Endast 2 ägare, den förre född -64 och jag född -58 (samt 2 mc-firmor). Haft cykeln sedan Mars 2009 och kört ca 40 mil! Aldrig buskörd i terräng utan mest lugna svampturer och vid stugan. Har en effektljuddämpare till som ska ge ett par hästar till och lite mer morr. Har provkört den någon mil innan det var dags för besiktning. Har även två nya nabbdäck, "Golden Tyre", som jag hade tänkt att dubba för vinterkörning. Detta har heller inte blivit av... För Trickern vill jag ha 33.000:- För ljuddämparen vill jag ha 2.500:- (3.500:- ny) För däcken vill jag ha 1.000:- Ljuddämpare och däck säljes separat men MC-köparen har förtur. Säljer allt tillsammans för 35.000:- Helst mailkontakt då jag har dålig täckning på mobilen. Har fler bilder om så önskas. Cykeln finns i Vrigstad, mittemellan Jönköping och Växjö
Yamaha Tricker 250 2006 Mycket trevlig och otroligt rolig hoj med mycket karaktär som är grymt lättkörd och tar sig fram precis överallt. Perfekt om du vill ha tjejen eller en tonåringen med på dagsrundan. Den är rensad baktill, har syrhöjare med fatbar styre, crossdäck, Scorpion effekt ljuddämpare, miniblinkers mm. Den är nyligen besiktigad utan anm, ny servad och nya packboxar i gaffeln och har gått ca 15 mil efter detta. Den har gått ca: 280 mil totalt och är i mycket gott skick.! Alla original saker samt vissa isdäck finns. För övriga frågor tveka inta att ringa el maila. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 xg, 270 mil, sv-såld,bra skick det roligast man köra. bytes mot bil, kan lägga till pengar. (hiace,hilux,caddy life, eller liknande)
Kanonskick. Aldrig körd offroad. 566 mil. Nytt drivpaket och storservice gjord. Nya org. däck medföljer. Org. pakethållare.
liten smidig hoj som är svinkul att köra . obs nyskick !!!!