Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dragstar vindruta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min fina glidare. Det har blivit alldeles för få mil de senaste åren så nu ska någon annan få njuta av turerna med denna snygga YamahaDragstar XVS1100. Den har endast gått 740 mil - nätt och jämt inkörd! En ägare förstås. Som synes ingår väskor, sissy och vindruta. Kompletterad med nytt blås med gott ljud. Original medföljer. Prylar som skinnställ, hjälm, laddare och annat smått och gott kan gå med i affären till ett bra pris.
Nu har du chansen att komma över en mycket fin Yamaha Dragstar 1100 Classic. Besiktigad förra året och därefter bara körts hem ( c:a 17 km ) Extrautrustning: Låsbara K-drive väskor som du med ett enkelt tryck tar av och tar dom med in på hotellet Motorbågar Vindruta Pakethållare Sissibar ( Stor väska som även fungerar som ryggsäck. Mobilnr: 070-5683702 OBS! Inga byten
TILLFÄLLE!!! Säljer min Yamaha Dragstar som knappt har rullat 900 mil. 1998 ärs modell men är uttagen 2000. UTRUSTNING: Vindruta, Sissybar, väskor, Silver Tail ljuddämpare (Original medföljer), ABUS bromsskivelås och underhållsladdare. Utrustning värt 10000:- Medföljer även besiktningsblås till Silver Tail ljuddämparna. Har nyligen gåtts igenom och är servad. Den är besiktigad och skattad. Har haft den i ett år men med en tår i ögat så måste jag sälja den. Det finns tyvärr ingen tid till den. Vid intresse så skickar jag gärna fler bilder. Skambud undanbedes. BVSA.
En Mc som snart har gått 1600mil. Två ägare med mig en 72 åring och så jag snart 60. Mc är välskött och väl servad. Den är röd och svart samt försed med motorbågar, väskor,två extaljus, klocka,vindruta och raask ljuddämpare,orginal finns naturliktvis också. Fullständig dokumentation från inköp till nu. Säljes med sorg men pga. sjukdom så måste den bort. Men detta är ett fynd. Ring 070-5837363. OBS Måste ej säljas nu men dyrare till våren
Sidoväskor i läder till Yamaha Dragstar 650. Längd 46 cm, höjd 30 cm och bredd 18 cm. Mycket lite använda och i mycket fint skick. Pris 2200 kr MRA Vindruta typnr: KBA 37960 komplett med fästen. Har använts sparsamt på en Dragstar 650 men är en universal ruta för custom-mc. Rutan är i mycket fint skick. Pris 450 kr. Mc-stövlar Probiker Active storlek 43. En lätt stövel med snörning. Köpta sommaren 2012, aldrig använda och helt nya i kartong. Pris 250 kr. Vid intresse kan fler bilder skickas. Allt säljes för 2500 kr och då ingår även ett skivbromslås.