Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha dragstar 1100 classic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mätarställning: 68 mil Färg: Guld/Svart Uttagen: 2005-05-12 Modellår: 2005 För Dig som vill ha en nästan helt okörd motorcykel är detta ett fynd. Min Yamaha 1100 har endast rullat några få lugna turer från Mariestad runt Kinnekulle och har aldrig fått en regndroppe på sig. Den har kvar den glans och den lyster som endast en fabriksny motorcykel har och är väl värd att ta en närmare titt på. Säljer för att få plats i garaget för att slutföra ett bygge av en kompressormatad MG från 1937. Syns på en av bilderna!
PRIS: Från 0:- och uppåt Nu har du chansen att komma över en mycket fin Yamaha Dragstar 1100 Classic -05- Förutom väskorna på bilderna( K-drive, med ett enkelt tryck tar du dom med in på hotellrummet) så medföljer en stor cissybarväska som även kan användas som ryggsäck. Nytt bakdäck Besiktigad förra veckan. Helst vill jag byta direkt av till en bil, gärna Citroën eller Peugot men allt kan vara av intresse. Hjälmar och allvädersställ, stövlar, kängor, handskar för två medföljer. Ärlige Harry undanbedes Ring: 070-5683702
Yamaha Dragstar 1100 classic utt-08 som har rullat ca240mil. Nästa bes 2013. Bättre ljud följer med men är ej monterat för tillfället. Har du läst hela annonsen så vet du varför jag säljer den och att jag inte har tid över för något byte!
Mätarställning: 2300 mil Färg: Svart Typ: Custom Årsmodell 2000 Nu måste jag tyvärr sälja motorcycklen för tiden till den finns ej. Motorcycklen är i mycket fint skick och har ägt den sen 2002. Den är svensksåld, har kardandrift, kraftfull v-twin, nybytta klossar fram (2 veckor gammalt), nytt batteri (ca 1 månad gammalt), bytt olja varje år och även lackbehandlad. Det som fås med är tankväska, packväskor, pakethållare, orginal dämpare, sissybar, ruta och keps till framlyktan. Ring säkrast efter 14.00. Testförare utan pengar behöver inte höra av sig.
Säljer mig ögonsten då tiden inte räcker till... Har rullat ca 1600 mil (service gjord på verkstad vid ca 1000 mil). Nytt batteri 2010 (Yamaha original). Bakdäck som rullat ca 300 mil, framdäck behöver bytas. En underbar hoj att köra. Extra utrustning (se bild): Verktygsväska som ska sitta på framgaffeln Ryggstöd till passagerare Lås till framhjulet Pakethållare som man kan ha om man väljer att ta av passagerarsadeln Väskor Priset är prutat och klart :)