Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha neos säljes

Yamaha neos

Skellefteå
EU-moppe

Hisingen
Yamaha neos

Borlänge
Yamaha NEOS
F
Mölndal

Tidigare annonser till salu

Hej ! Jag funderar på atta sälja min moped den är ganska bra och har velat sälja den nu eftersom jag har ingen körkort till den. Det är en EU-moped som själv jag har köpt den för 8500 , 6 månader och är 2:a ägare svenskt såld . Den går som en klocka och har aldrig haft några fel på .den . Priset kan diskuteras . Mopeden har gått 3200 km och har en godtjänd låss ok jhälm ring 0707455365
Säljer nu min Yamaha Neos som är en -06a. Den har gått ca 300-350 mil. Har gjort lite ändringar, t.ex lackering, nytt styre, ny mätare och lite mer. Alla originaldelar finns självklart. Blinkers- och lysknapparna sitter inmoddat i knäkåpan. Det sitter inget trim på moppen, den enda skillnaden från originalmotorn är att det sitter 4.5g vikter i variatorn. Hör av er på mail eller ring om det är något ni undrar över eller om ni vill ha fler bilder på mopeden. Medföljer även 2 hjälmar och godkänt lås. Mvh Patrik.
Yamaha Neos Fint skick, orginal. ej trimmad. Det är en 30 moped men går 45km/h Det är EJ Eu moppe alltså. Så det kostar bara 1500 att ta förararbeviset till denna Moppe! Istället för 4500 för en EU moppe. Plus att med denna kan du köra även på gångvägar. Mopeden är i bra skick, ej trimmad. I övrigt så är den i bra skick. Fler bilder kan fås. 5500Kr är lägsta priset, annars säljer jag den till våren i stället.
Moped säljes! Mopeden är lite omsytlad och nylackad, Stylingen på moppen är följande: -Styling styre -zx effektrör -Gula bromsvajrar -Tagit bort handtagen på sidorna (finns kvar) -70cc fast inte påsatt, saknar endast kolv. -Sportluftsfilter fast inte påsatt -Lås och hjälm ingår. Några defekter. Har precis bytt tändstift men den startar ej. Kan behöva en ny cylinder. Säljes i befintligt skick. Kan tänka mig att gå ner i pris vid snabb affär.
Snabb (65) stabil och jätte , jätte bra otrimmad Yamaha Neos från 2002 säljes. Mopeden är stor och kraftfull, man kan sitta två vuxna bekvämt på den. Vi har använt den att pendla till jobb med, de stora hjulen gör den stabil och skön att köra även längre sträckor. Mopeden har stått i garage både hos oss och hos förra ägaren. Ibland så kan elstarten krångla, när batteriet inte är fullladdat, men mopeden startar alltid på första kicken!