Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha psr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

PSR 3000 keyboard i fint skick, säljes komplett med stativ och väska Medföljer svensk bruksanvisning mm. Lite vad du kan göra med PSR-3000 VOCAL HARMONY: Lägg automatiskt stämmor till Din sång i mikrofon STYLE: Backa upp Ditt framförande med det automatiska ackompanjemanget MUSIC FINDER: Kallar fram den perfekta ackompanjemangsstilen VOICE: Massor med realistiska ljud ORGAN FLUTES: Skapa Dina egna orgelljud USB TO DEVICE anslutning: Anslut instrumentet direkt till Internet USB TO HOST anslutning: Skapa musik med dator snabbt och lätt Titta gärna på länkarna till en Demo och bruksanvisning med vad du kan göra med den. http://www.youtube.com/watch?v=CvFxmWwnm4c&feature=related http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/emi/swedish/port/psr3000_sv.pdf
Jag har haft denna utmärkt fungerande synth i min ägo sedan sju år tillbaka, och har knappt använt den överhuvudtaget. Så nu är det dags att den får komma till en ägare som faktiskt har glädje av den! Denna maskin är fullproppad med ett stort antal 'voices' och ackompanjemang, och inte minst funktioner för att komponera och spela in. Eftersom min kunskap inte sträcker sig längre än så, rekommenderar jag nyfikna och intresserade att läsa vidare på följande länk: http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/keyboards/digitalkeyboards/portable_keyboards/psr330/?mode=model Notställ, reglerbara ben och adapter medföljer!
Säljer min Yamaha som kostade förra året 16000 för 9500. Den är som ny, kartong och allt annat finns för den(instruktion bok, mikrofon, usb, cd skiva etc.) Det går att kopla sig på internet via yamaha, har usb anslutningen och det går att kopla extern hårddisk. Den klarar karaoke filer alla slag, midi filer och mycket mer. Det är en fin proffsig instrument som från början kostar mycket och därför detta pris. Snackare och kompis sista priset undanbetes tack.
Hej! Nu säljer jag min klaviatur/synth Yamaha PSR 350. Den är i super fint skick och har bevarats vaksamt. Själv använde jag den på fritiden och spelade ibland, men sen så avancerade jag till bättre synthar så därför använde jag den inte denna så länge. En jätte bra synth för nybörjare som vill lära sig spela, det finns många olika ljud och rytmer installerade i synthen men sen så kan man även använda sig utav disketter. En adapter medföljer och synthen finns i Värnamo.
61-tangenters digital workstation med stor LCD-display och utrustad med imponerande MegaVoice-teknologi. * Kompstilar förstärkta med MegaVoice (totalt 232 Styles) * Stor LCD-display som kan visa sångtexter och noter * USB Audio Recorder * Textvisning * LAN-port för smidig Internet Direct Connection Utrustad med massor av suveräna ljud plus ett stor utbud av nya kompstilar i en rad genrer skapar möjlighet till imponerande framföranden. Kan skickas i hela landet ( Postförskott + Frakt )