Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha rd125 lc big bore kit delar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cups

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjenare! Säljer ett bbr 88cc cylinder kit dåmotorn det satt på har fått en spricka stor som en jag vet inte vad i motorblocket, och har ingen lust att köpa nytt motorblock.. Kittet innehåller följande: 88cc Cylinder. kolv,kolvbult och clips. helt oanvänd trimkam. inga packningar medföljer då trimmet har varit monterat! kört max 1,5h med trimmet monterat. Passar dem flesta 50cc motorerna. allt säljes i paket och kan skickas om köparen står för frakten. pris: 2500kr men kan gå ner till 2000kr vid snabbt affär. bilder kan skickas vid intresse! Sakerna finns i skåne,vinslöv. mobilnummer:0730602598 Mvh Martin :)
Ski-doo renegade xp 860R RK-Tek Big Bore kit med tillhörande topp. Se hemsida www.2strokeheads.com Grym maskin med ett fantastiskt vrid i både låg- och mellanregistret Boysen reeds 620mil(250 med B.B-kit) 44 matta Bukskydd SLP Powder Pro skidor Summitdrevning Cudneyracing variatorkit Bromsad av M-performance V4, protokoll finns med både vrid och effekt Elstart, elback Drag o BRP-reservdunk Styrhöjare Fungerar lika bra på led som i tuff lös-snöåkning.
Yamaha RD125 Lc -83 med 175cc AUTISA Big Bore Kit. Avstannat projekt säljes till förmån för nya projekt. Smått moddad med b.l.a. YPVS- instrument. Det mesta är nytt på Mc:n, nyrenoverad motor, nyborrad 175cc AUTISA Big Bore Cylinder ny kolv, nya bromsar, nyrenoverad framgaffel, nyrenoverat bromsok, allt gummi nytt osv. osv. Det som fattas är CDI-Box, kedja och bensinkran. Mc:n har en renoveringskostnad på minst +10000:-. Den är helt genomgången och det mesta är lackat v.g se bild. MC-garage medföljer. Jag skickar även med alla mina nya och begagnade reservdelar till RD125 Lc. I princip är det en komplett Yamaha RD125 Lc det som inte finns är följande ram, vagga, huvudbromscylinder och CDI-box, i övrigt finns det resten och en del finns det dubbelt och tredubbelt av. En komplett motor i delar som jag har börjat renovering av, det följer med 4 av 7 nya kullager samt nya ramlagertätningar. Det som fattas på den motorn är tändplatta, den vänstra motorkåpan över svänghjulet, cylinder, kolv och nållager i övrigt komplett. Och för den som är osäker på hur man sätter ihop den så kan jag skicka med foton från när jag tog isär den samt en skiss på var lagren ska sitta. Ca: 20kg motor delar från flera motorer det är flera växellådor, flera kopplingar, motorhalvor + massor motordelar. Dock ingen vevaxel, ingen vänster motorkåpa, ingen kolv, ingen cylinder, och inget topplock men i övrigt allt mekaniskt till RD125 Lc motor. Jag skickar även med reparatiomshandbok samt reservdelslista. Detta är ett pefekt objekt för den som vill ha en rolig RD125 Lc. Så länge annonsen finns kvar finns MC:n kvar