Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox delar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej ! Nu är det dags att sälja moppen, En Yamaha aerox årsmodell 2007 Den är i mycket bra skick och jag har aldrig haft några problem med den, Lättstartad i alla väder. Som den står nu är den trimmad, den har ett bra acc och toppar runt 85 km/h . Alla original delar fås med vid köpet, Och en hjälm samt ett ABUS lås. Moppen har alltid varit förvarad i varmgarage. För mer info ring eller Maila.
Nu har det blivit dax att sälja moppeprojektet, då varken tid eller lust finns att färdigställa den. Den funkar hur bra som helst och en hel del pengar är spenderade på den. Kvitto på alla nya delar finns. Självklart ingår alla originaldelar till den. Det som återstår på moppen är lite slipande på bakkåporna och lack. Utmärkt för dig som vill ha något att göra under vintern, och ha en sjukt snygg moppe till sommaren! Jag hade tänkt mig ca 7000 för den. Hör av dig för mer info.
Vara: Yamaha aerox Årsmodell: 2001 Miltal: 851~ Övrigt: 2 nycklar. Hej, ska nu sälja min aerox eftersom att den sällan används osv. mopeden går bra och startar lätt. mopeden har några skavanker, inget allvarligt alls. Medföljer en hel del grejer! Bara att höra av sig vid mer info, funderingar, frågor eller liknande. Snabbast att få tag på mig är via mail/sms då jag inte alltid kan svara i telefon. PRATAR ENDAST SVENSKA.
Vi säljer nu min Yamaha Aerox Race Replica, årsmodell 2008 och uttagen år 2009. Mopeden är i fint skick, har aldrig varit trimmad och alla delar är original. ( En stänkskärm bak saknas ) Mopeden har gått 255 lugna mil. Den är alltså knappt använd ! Hör gärna av dig så berättar jag mer om den och skickar bilder. Kontakta mig genom att ringa eller smsa mig Mvh Jonathan
Tjenare ! Nu ska jag sälja min Yamaha Aerox. Det är en ny renoverad 06a med ny cylinder samt är ny lackerad (lackad hos en professionell lackerare) Moppen går perfekt i motorn ,den har inga el problem och däcken är fräscha (nytt bakhjul). Sedan ny cylinder så har jag endast kört in den och med den nya lacken så har inte moppen gått mer en ett varv runt kvarteret. Moppen är väldigt på kostad , har lagt ner ungefär 12 000kr på lack o delar. Den har även alltid stått i varmt garage. pris eller högst bjudande