Quantcast
Till salu inom: ”

valpar malteser bichon blandning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Malteser

Tranemo

Tidigare annonser till salu

2 Mycket sociala och utåtrikrade valpar! 1 vit hane och 1 tik svart med vita tecken Mor: 50% Bichon frise och 50% Pudel Far: 100% Malteser Leveransklara på onsdag 3 april Är vid leverans: Vaccinerade, chippade, avmaskade och veterinär besiktade Pris: 6,500kr 1,500kr i handpenning som inte återbetalas vid eventuell ånger! För mer information kontakta mammas matte 076-550 54 74 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dax att hitta våra hem! Mycket utåtriktade och harmoniska valpar söker livslånga hem. Födda:28/3 Leveransklara:23/5 Mor: 50% Bichon havanais och 50% shih tzu Far: 100% Maltes Är vid leverans: Vaccinerade, chippade, avmaskade och veterinärbesiktade. 1,500kr i handpeng (dessa återbetalas ej vid eventuell ånger) resterande vid leverans. Kontakta mammas matte för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har eventuellt två valpar till salu. En tik och en hane efter friska föräldrar. Modern är en blandning mellan raserna shih tzu och malteser. Fadern är en bichon havanais. Valparna är leveransklara den 11 Juni 2013 då de är 8 veckor. Valparna kommer då att vara vet.bes.chippade, avmaskade och vaccinerade. Hör av dig med ett mejl och beskriv dig(eventuellt din familj) och din vardags-situation. Glöm ej att skriva ditt telefonnummer i mejlet så hör vi av oss.
´ Två valpar födda 13-01-27 ,en underbar blandning av malteser och bichon frisé som letar efter kärleksfulla och trygga hem. Både mamman och pappan har bra psyke,intelligenta,pigga, snälla, mot barn och andra djur.Valparna lämpar sig både till barnfamiljer eller äldre, en utmärkt sällskapshund. Valparna är nästan klara för leverans och kommer att bli ;vaccinerade, chippmärkta, avmaskade och försäkrade för dolda fel.