Quantcast
Till salu inom: ”

yorkshire terrier omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi hade en liten hane som behöver ett nytt hem med mycket kärlek. Han är född 18/4-14 och är 9 veckor med mycket liv. Vår pojke är redan van vid andra människor och bör helst komma till ett hem med hundvana människor som vill ha en ny vän för livet. Han är 50% yorkshire terrier, 25% papillon och 25% shi-tzu. Han är även vaccinerad, veterinärbesiktad och fått alla kontroll och intyg som behövs. Han har transportbur, torrfoder, sovbädd, leksaker, koppel och annat som kan följa med honom vid omplaceringen. Vi kan även erbjuda hundpassning i framtiden om det behövs. Mejla eller ring om ni är intresserade och redo för en ny familjemedlem. Fler bilder kan även skickas om ni är intresserade.
2 Yorkshire Terrier tikar 3 resp 5 år gamla och en hane 5 år söker nya hem för omplacering, mkt sociala och snälla, kontakta mig så berättar jag mer
Då våra familjeförhållanden förändrats måste vi tyvärr ta det tunga beslutet att omplacera vår lilla hund. Han är en blandning mellan Chihuahua och Yorkshireterrier och är 6år gammal. Han är van vid barn, men är inte speciellt förtjust i dem. Så han skulle trivas bäst i en familj utan barn eller med barn som är äldre än 10år. Han går bra ihop med andra hundar, så en kompis i hemmet är ett stort plus! Katt vågar jag inte uttala mig om, kan gå med lite tålamod och träning. Han skulle stortrivas hos en lite äldre person som sällskap då han är otroligt kelig och vill alltid sitta i knät och vara med. Han har en stor personlighet. Han har inga problem med att vara ensam några timmar. Han är kastrerad. Vi är extremt måna om att han kommer till en familj där man tar väl hand om honom. Vi kräver att vi ska hålla kontakt under längre period, så båda parter känner sig nöjda med omplaceringen. Vi kommer vilja besöka dig innan omplaceringen och även ett par ggr efter. Fortsatt kontakt kan diskuteras beroende på hur allt går. Pengarna är för oss oviktiga, att han blir älskad hos sin nya familj kommer alltid först. Vi är även öppna för att fortsätta betala eventuella kostnader så länge rätt person tar över honom. Om du tror att du passar ihop med vår lilla Hero, maila ett par rader om dig själv och din familj så kontaktar vi dig om vi tycker det känns rätt.