Quantcast
Till salu inom: ”

zebrafinkar säljes

Zebrafinkar

Upplands-Bro
Zebrafinkar

Hallsberg
fåglar

Skåne län

Tidigare annonser till salu

4 spetsstjärtade bältfinkar (2010) 100 kr/st Bältfinkarna är lättskötta, roliga och mer originella än zebrafinken, och tystare än kanariefågeln :-) Har ej könsbestämt dem än då de flyger runt i voljär så att det är svårt att hinna studera dem. OBS! DEN VITA FÅGELN ÄR EJ TILL SALU, men är mamma till ungarna. Fåglarna kan hämtas i Knivsta eller på Ultuna i Uppsala där jag jobbar. OBS! Priserna är fasta. Jag gör inga hemleveranser. Mejla eller ring.
2 zebrafinkar, en grå pingvin hane och en black cheek lightback hona. Hanen är imp från Holland, ringmärkt, född 9/2-10. Honan från zoo, född juni -09. Zebrafinkarna säljes endast tillsammans och endast till voljärboende. 100 kr för båda. 2 skrattduvor, hanar, en vit och en ash. Födda -07, okänd härstamning. Handtama. Skrattduvorna säljes endast tillsammans och endast till voljärboende eller burboende med daglig utevistelse. 200 kr för båda.
Hej! Jag vill nu sälja mina söta finkar. 4 vuxna som är ca 1.5 år. 1 vit hona, 1 ljusbrun hona, 2styck bruna hanar. och 2 ungar som är ungefär 3 veckor gamla. ena ungen är vit den andra är ljusbrun. ni kan få med bo och bo reden ifall ni köper alla 6 finkar. vi har även burar med tillbehör som ni kan köpa. finkar - bältfink - risfink -
2 st zebrafinkar, mor & far & deras 3 barn ( tror barnen är 3 hanar) Bortskänkes till bra hem med bur & tillbehör pga att min mormor som numera är till åren inte orkar sköta om dem längre! Dom finns i falkenberg i halland men ev. kan vi möta upp i varberg eller annat vid behov! Hör gärna av er då ett hem snarast är önskvärt!

... eller prova att söka på finkar måsfink zebrafink