Allt till salu inom "zebrafinkar"

Sortering:
Ludvika
10 dagar

Zebrafink,

250 kr
Blocket.se
Tumba
27 dagar

zebrafinkar

170 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Knivsta

Bältfinkar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
4 spetsstjärtade bältfinkar (2010) 100 kr/st Bältfinkarna är lättskötta, roliga och mer originella än zebrafinken, och tystare än kanariefågeln :-) Har ej könsbestämt dem än då de flyger runt i voljär så att det är svårt att hinna studera dem. OBS! DEN VITA FÅGELN ÄR EJ TILL SALU, men är mamma till ungarna. Fåglarna kan hämtas i Knivsta eller på Ultuna i Uppsala där jag jobbar. OBS! Priserna är fasta. Jag gör inga hemleveranser. Mejla eller ring.
100 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Borlänge

Skrattduvor och zebrafinkar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
2 zebrafinkar, en grå pingvin hane och en black cheek lightback hona. Hanen är imp från Holland, ringmärkt, född 9/2-10. Honan från zoo, född juni -09. Zebrafinkarna säljes endast tillsammans och endast till voljärboende. 100 kr för båda. 2 skrattduvor, hanar, en vit och en ash. Födda -07, okänd härstamning. Handtama. Skrattduvorna säljes endast tillsammans och endast till voljärboende eller burboende med daglig utevistelse. 200 kr för båda.
100 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Göteborg

6 stycken Zebrafinkar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej! Jag vill nu sälja mina söta finkar. 4 vuxna som är ca 1.5 år. 1 vit hona, 1 ljusbrun hona, 2styck bruna hanar. och 2 ungar som är ungefär 3 veckor gamla. ena ungen är vit den andra är ljusbrun. ni kan få med bo och bo reden ifall ni köper alla 6 finkar. vi har även burar med tillbehör som ni kan köpa. finkar - bältfink - risfink -
100 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Varberg

5 st finkar med bur & tillbehör, bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
2 st zebrafinkar, mor & far & deras 3 barn ( tror barnen är 3 hanar) Bortskänkes till bra hem med bur & tillbehör pga att min mormor som numera är till åren inte orkar sköta om dem längre! Dom finns i falkenberg i halland men ev. kan vi möta upp i varberg eller annat vid behov! Hör gärna av er då ett hem snarast är önskvärt!
0 kr
Blocket.se
Fåglar  ·  Malmö

Zebrafinkar i ny stor bur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har precis köpt 4 st zebrafinkar och en stor, fin bur. Allting är nytt och fräscht och buren uppfyller alla lagar & krav med goda mått. Fåglarna är ca 9 månader gamla, väldigt nyfikna men dock inte handtama riktigt än. Lättskötta, pratglada fåglar som är fullt friska. Säljes endast på grund av allergi. Nypris på buren är 2200 kr. Fåglarna kostade 150 kr/st och inredning till buren kostade 600 kr. Jag säljer nu detta för 1000:- Vid snabb affär kan jag tänka mig att sänka priset! Jag kollar min mail dagligen men ni är självklart välkomna att ringa!
1 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj