Allt till salu inom "baga reningsverk pris"

Sortering:
Baga easy gen 3
Norrtälje
1 månader

Baga easy gen 3 Visa liknande

35 000 kr
Blocket.se
Servicetekniker
Göteborg
5 månader

Servicetekniker

Blocket.se
Servicetekniker
Göteborg
5 månader

Servicetekniker

Blocket.se
ping golfbag
Norrtälje
Idag

ping golfbag Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Byggvaror  ·  Örebro

Trekammarbrunn, reningsverk

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har Wavin infiltrationspkt (svenska) komplett för en infiltratin på 20 kvadratmeter Kostar 10500plus moms. 10pkt kvar för detta pris!! Passa på i vinter. Även reningsverk från Baga,KWH,Uponor Allt inom Mark o VA Ring för en offert!
0 kr
Annonsera.se
Bygge  ·  Katrineholm

Dränering, enskilda avlopp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Allt du behöver för din dränering. Pordrän, platon, fuktspärr, isolering, dräneringsrör, dagvattenrör Enskilda avlopp, reningsverk, brunnar Allt du behöver till ditt avlopp. uponor, baga, kwh Vi kan erbjuda bra service och bra priser. Snabba leveranser. Entreprenörer, hör av er för riktigt bra vårerbjudanden! Vi kan erbjuda en offert på hela jobbet genom samarbetspartner.
0 kr
Blocket.se
Bygg och hantverk  ·  Hallands län

Söker du rörläggare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Då finns Vi! Vi utför allt inom yrket förekommande arbeten. F-skatt, momsreg. Små anläggningsbehörighet, ME-diplomerad, Installatör för Baga anläggningar; mini reningsverk. Värmepumpar, pellets/vedpannor, solvärme m.m. Säkervatten branchlegitimation. Välkommen att Ringa 070 541 888 4. Går bra att ringa även Kvällstid fram till 21,00.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Hus på Vikbolandet

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Vi säljer nu denna trevliga byggnad i lilla byn Å. Lägenheten på övre plan där handlaren bodde har en mycket trevlig planlösning. Ingen av tapeterna är nyare än 60-talet! Köket är sen huset byggdes på 20-talet! (Tiden har stått stilla i detta hus). Nedre plan är det idag ett lanthandelsmuseum som kommer att tömmas till försäljningen. Mycket stora möjligheter på nedre planet som går att göras om till bostad eller ett sommar cafe?? Huset har mycket trevlig charm och trivsam bostad. Men detta är troligen ingen Svenssonbostad! Men för dig som trivs i gamla miljöer är detta ett unikt tillfälle, där boende kostnaden blir som i en hyreslägenhet. Det har inte gjorts någon renovering sedan 1944! Ny avloppsanläggning 2012 är nu färdigt för användning. Baga reningsverk som är tillsammans med närmaste granne som även vattenbrunnen delas med så det är låga driftkostnader. Reningsverket med installationer kostade ca 225.000:- Idag finns det en stor grusplan som går enkelt att göra om till trädgård om så önskas. Plats finns att bygga nytt garage eftersom det inte är stadsplanerat område. Ring för visning och mera info. Fastighetsägaren Erik Tannerbring 070-7720900
695 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Höör

Baga Slamavskiljare,Reningsverk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Baga Easy för 3-6 villor. Komplett med tank, fettavskiljare, filterbädd, pumpar mm. Använd 1 år. Säljes för halva priset.
80 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj