Quantcast
Till salu inom: ”

ägg lösvikt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Färska ägg

Oskarshamn
Ägg

Linköping
HÖNSRASER
F
Nordanstorm
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Knappt använda tillbehör för undulat: Prestige Premium Marine - sand för burens botten, med 50% snäckskal och mineraler, samt anisfrön. Fågeln pickar i det, bra för matsmältning, ben och fjädrar. NutriBird B14 - pellets, baserad på korn, frukt och hirsfrö. Bra för fågelns tarmflora. Orlux Gold Patee - proteinpulver bestående av bl a ägg. Innehåller vitaminer och ska strös på maten. Tre deciliter fröblandning i lösvikt, anpassat för undulater. Tre hirskolvar, fungerar som godis och sysselsättning för fågeln. Två matskålar och en vattenskål. En stege att klättra på. Allt för bara 400 kr! Inget behövs köpas till och ni får det inte billigare i affären :)
Rabén & Sjögren. 2009. Onumrerad s. Inbunden. 28x20,5cm. 245 gram. Nära nyskick. Text: Lennart Hellsing. Bild: Fibben Hald. / Detta är en specialutgåva för Läsrörelsen och Rabén & Sjögren. /// "Det var en gång en främmande fågel. Den tyckte inte att livet hade blivit riktigt så bra som den hade hoppats. Den spärrade ut sina vingar, suckade och värpte ett ägg. Så flög den - vem vet vart! Där låg ägget och kunde inget annat. Än så länge". Läs själv vidare vad som pågår under skalet..
Har lite kycklingar till salu och föder upp lite med jämna mellanrum, går också bra att boka Mille Fleur kycklingar, (då det är dom som jag har i ett varmt hönshuset så jag kan kläcka fram fler!) Säljer vaktel ägg också! (pack om 12st 75kr.) Vi kör också hemleveranser inom nynäshamn, ösmo och västerhaninge. 100kr i hemleverans kostnad. Andra leveranser kan diskuteras.. Vaktel ägg för hobbybruk säljes 2kr/st (dom är urtagna och torkade när dom säljs) Hemleverans går att ordna.
Vibrerande ägg för sexlekar är en produkt som stimulerar kvinnan när hon för in detta vibrerande ägg in i slidan. En del Vibrerande ägg kan ha olika vibrerande hastigheter som kan justeras med fjärrkontroll. Det går fint att njuta i badkaret med ett vattentät vibrerande ägg. Vi har billiga vibrerande ägg och lite dyrare vibrerande ägg med fjärrkontroll. Alla våra vibrerande ägg är vattentäta. Vi har 2 vibrerande ägg med 10 olika hastigheter och ett vibrerande ägg som har 7 hastigheter. Vi har även ett lite längre fjärrkontrollstyrt vibrerande ägg som har en hastighet.Hoppas vi hittar passande vibrerande ägg hos oss!
Bintje och Folva säljes i lösvikt,10 kg,25 kg säckar.Ägg från frigående höns både bruna och vita 30 st 40 kr,även stora ägg med dubbla gulor säljes för 2 kr st.Varierande utbud av frukt och grönt,närodlad honung samt saft och sylt från Brunneby musteri. Skyltat från Rosenlundsvägen i Hjortshög.Öppet alla dagar! Välkomna!!!!!!!