Quantcast
Till salu inom: ”

nymfparakit säljes

Nymfparakiter
F
Nymfparakiter
F
Nymfparakiter
F
Nymfparakiter
F
NYMFPARAKITER
F
Nymfparakiter
F
Nymfparakiter
F
F

Tidigare annonser till salu

hejjj hejjjj!!! jag har två st Nymfparakit par som är 9 månader gamla det är en hane och en hona dem är så himla tama som man kan leka me dem flyger runt fritt i huset landar på dina axlar äter ifran dina händer vill sälja dem på grund av ska flytta till mindre lägenhete OBs st kostar det 550 kr ni kan nå mig på mitt mob numer som är 0735773268 tack
Synd att vi har bestämt oss för att sälja våra underbara gulliga fågel familjen som vi har varit med ungarna sedan de föddes i april. De består av Gullis (pappa), sötis (mamma) och det är lika bra att köparen får döpa ungarna själv alltså fyra ungar två pojkar och två tjejer. Jag önskar gärna att sälja hela familjen tillsammans och inte utspridda de, men hör gärna av er om ni har nåt bra förslag. Jag tänkte 2000kr för hela familen plus buren o tillbehör förstås. Ring eller maila gärna för mer info.
Nymfparakit med bur. Info Kön: Hane Ålder: 4 år ring märkt är van vid hundar Hej, jag tycker mycket om att flyga och klättra, jag älskar även musik. Min familj har inte tiden som jag begär så därför behöver jag ett nytt hem snarast. om du vill bli min nya familj så RING 046-51251 Ring i första hand och meja om du inte når mig på telefonenen.
Obelix söker nytt hem. Tam och social nymfparakit på ett år. Säljes då jag redan har hans föräldrar samt pågrund av tidsbrist/för lite intresse. Jag har ingen brådska att bli av med honom och vill att han hamnar hos bra människor där han inte enbart blir sittande i en bur. Därför vill jag gärna att du skriver ett mail och berättar vad för hem du har att erbjuda samt vad du är för person.
Hej! Två fina unga Nymfparakiter födda i Januari i år. Säljes med STOR bur samt tillbehör (pinnar skålar, leksaker samt transportbur. Okänt Kön på båda. Syskon och ej tama men jätte nyfikna. Säljes pgr av för lite tid :( 2000:- för allt. Kan sänka lite på priset då jag helre ser att dom får ett bra hem. Men buren var trots allt dyr. mvh linn