Quantcast
Till salu inom: ”

ägget lampa säljes

Taklampa

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

hej nu är det dags att sälja min 30 moppe som heter peugeot speedfight 2 och den är en 30 moppe och den har ram nr om ni undrar om , den har gått ca,226 mil och den går i ca, 60 55 km /vet inte om den är trimmad eller inte men föra äggare sa att den är inte trimmad men som jag vet att den har trim rör framdäck bytt 2010 bakdäck bytt 2010 bakbroms bytt 2011 den har alarm men man måste kobla en kopbil ,och den har blå lampor som ni ser på bilden den är jätte fin att köra i kväll har även lite grejer som följer med vid sidan . om mer bilder eller mer info ring , smsa , maila .
En hona och en hane av rasen Rysk stäppsköldpadda. Honan är ca 15 år och hanen ca 13 år. vet inte åldern säkert. De har levt tillsammans hela tiden men har inte lagt ägg under de år de har bott hos mig. Har inte dvalats. Terrariumet är hemmabyggt i två våningar. Bakre måttet är 118x118cm. Höjd 96 cm med hjul. Innehåller låda med sand/jord samt badplats. De går fritt mellan våningarna. Lamporna ingår. Säljer allt i ett paket. maila eller smsa då jag inte alltid kan svara i telefon. Finns utanför Mantorp
Harry och Sally, 3 resp 4 år söker nytt hem. De är mkt snälla ödlor och är vana vid hantering. Exoterra terrarie 90x45x90 med Dual top ramp inköpt 2012. Nypris för alla tillbehör var då ca 5000:-. Diverse tillbehör som ingår; bänk, lampa, värmesten, vatten- och matskålar, foder mm. Agamerna är ett mkt kärleksfullt par. De ligger ofta och gosar med varandra och leker. Sally har lagt ägg flera gånger. Incubator/äggkläckare Lucky Reptile. Nyskick 500:- Kan skicka fler bilder om så önskas.