Quantcast
Till salu inom: ”

hermés bälte säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett vackert bälte från HERMÈS orginal i orginalkartong. Fick som julklapp och använt 2 ggr så det är i nyskick. Jag behöver ett litet längre som jag köpt på NK nyligen och det kostar 5.300 kr på NK. Mörkt brunt på enasidan och orange på den andra så man kan använda båda sidor. Med H spännet i silverfärg. Längd 93 cm och det går enkelt göra flera hål om det behövs. Passa på gör en bra affär detta är ju en underbar studentpresent eller bara till Dig själv.
1.Snygga Hermes bälte .Bältet är 120cm långt och är Unisex . Stort i storleken men går att minska eller göra egna hål.man kan använda båda sidor. 900kr 2.Snygga Hermes bälte .Bältet är 125cm långt och är Unisex . Stort i storleken men går att minska eller göra egna hål.man kan använda båda sidor.800kr blå passar mycket bra till jeans Kan skicka bältet om så önskas, köparen står för frakten!
Säljer mitt hermes skärp, knappt använt bara ett fåtal gånger (nyskick) och det är givetvis äkta. Svart läder med brun baksida, det går att vända det och använda den färgen man vill. Silverfärgat spänne med märkning. Storlek 95 enligt märkning (se bild) alltså 95cm i omkrets från hålet i mitten. Originalbox med snöre medföljer. Nypris: ca 5600kr Mitt pris: 2900kr Köparen står för frakten.
Hej! Säljer mina bälte! Dem är Köpta i Venedig! Du får det vad du ser på bilden. Bältet med guld eller silver fäste+ Original säck och Box. Dem är i 110 -115 cm Den kan skickas runt i hela Sverige. Betalas via blocket eller Swish. Extra bild kan skickas BARA via SMS. Du kan få ett paket pris om du köper alla. 0769498694
HEJ! Säljer bälten som är helt ny. den fick jag som present. allt på bilden medföljer. original Papper, kort garanti, säck , box , påse .... vid snabb affär vill jag ha 1400kr för den . Jag vet att bälten är mer värd. men pengar är mer värd just nu för mig ;) fler bild kan ordnas , den kan skickas! mk vi hörs :))