Quantcast
Till salu inom: ”

äldre villiga damer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dam jacka

Norrköping
Kavel mm

Norrköping
halsband retro

Stockholm
halsband retro

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en äldre lugn o sansad svensk dam som egentligen bor i Thailand okt-maj och hade inte tänkt mig att återvända till Sverige efter min och min sambos flytt till Wien 2010 Tyvärr avled han i maj 2011 och det blev helt fel för mig att stanna i Wien så jag kom hit igen i juni. Jag vill gärna hitta någonstans där jag kan förvara mina numer få ägodelar o där jag kan ha en lugn o trygg tillvaro den tid jag är här, dels för att jag alltid kommer att återvända hit maj-sept, dels för att jag vill ha någonstans att bo när jag får för mig att besöka mina nära o kära i Sverige. Om du har något krypin till en vettig peng, ta kontakt med mig. Hyran är jag villig att diskutera om stället är rätt för mig.
jag måste tyvärr sälja min ögonsten då hon inte håller för ridningen jag skulle ha henne till. hon är 160cm hög å väldigt feminimt byggd. snäll i all hantering som skoning ridning lastning ja allt du ber henne om gör hon. vill att hon kommer till ett livslångt hem för hon förtjänar verkligen att få lugn å ro. har ni rätt hem till min prinsessa så tveka inte att skicka ett sms å berätta vad just ni kan erbjuda henne. även byte är av intresse tex ponny eller islandshäst helst unghäst jag är då villig att lägga 6000 emellan. hon är vaccinerad å veterinär besiktad 25/4 klarade då inte böj provet i ena fram benet. endast seriösa köpare!!! 070-9555950 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pågrund av att vår nuvarande boendesituation inte tillåter och en längre tids sjukdom, letar vi efter någon som är villig att ta hand om dessa två underbara och tämligen karismatiska katter. Båda är renrasiga perser. Gizmo 9år (Bild 1&2) är en oerhört snäll, lyhörd, familjär och trogen katt som älskar allt och alla. Han kommer mycket bra överens med andra människor, barn och katter. Dessa egenskaper gör honom utmärkt till såväl en familjekatt som en nära vän. Kastrerad och chippmärkt. Agda 8år (Bild 3&4) är en mycket bestämd, vacker liten dam som tillskillnad från Gizmo passar bättre till ett mindre hushåll. Hennes gunst, måste man förtjäna, men när man väl har gjort det så kan man vara säker på att hon finns där. Hon är dock en mycket rolig och uppfinningsrik katt som har gett oss mycket glädje och skratt genom åren. CHIPPAD. Det är av väldigt viktigt att dem kommer till ett bra hem som älskar och tar väl hand om dem. PRIS: 500kr/styck alternativt 600kr för båda. INTRESSERADE: Skicka gärna en kort presentation om er + kontaktuppgifter, så hör vi av oss vid eventuell affär.