Quantcast
Till salu inom: ”

äldre villiga damer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jacka dam

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en äldre lugn o sansad svensk dam som egentligen bor i Thailand okt-maj och hade inte tänkt mig att återvända till Sverige efter min och min sambos flytt till Wien 2010 Tyvärr avled han i maj 2011 och det blev helt fel för mig att stanna i Wien så jag kom hit igen i juni. Jag vill gärna hitta någonstans där jag kan förvara mina numer få ägodelar o där jag kan ha en lugn o trygg tillvaro den tid jag är här, dels för att jag alltid kommer att återvända hit maj-sept, dels för att jag vill ha någonstans att bo när jag får för mig att besöka mina nära o kära i Sverige. Om du har något krypin till en vettig peng, ta kontakt med mig. Hyran är jag villig att diskutera om stället är rätt för mig.
jag måste tyvärr sälja min ögonsten då hon inte håller för ridningen jag skulle ha henne till. hon är 160cm hög å väldigt feminimt byggd. snäll i all hantering som skoning ridning lastning ja allt du ber henne om gör hon. vill att hon kommer till ett livslångt hem för hon förtjänar verkligen att få lugn å ro. har ni rätt hem till min prinsessa så tveka inte att skicka ett sms å berätta vad just ni kan erbjuda henne. även byte är av intresse tex ponny eller islandshäst helst unghäst jag är då villig att lägga 6000 emellan. hon är vaccinerad å veterinär besiktad 25/4 klarade då inte böj provet i ena fram benet. endast seriösa köpare!!! 070-9555950 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På grund av ändrade familjeförhållande och arbetsförhållanden så måste jag nu leta efter ett nytt hem till min älskade Sassie. Sassie blir 5 år i år och är en underbar katt. Dock hade hon inte världens bästa start i livet och hon är lite skygg av sig. När hon dock har byggt upp förtroendet för någon så är hon en helt underbar gosig katt. jag har haft Sassie sedan hon var 9 månader och har sett henne blomma ut och hon är verkligen min bäbis. Sassie heter Vitterstorms Sasori och har stamtavla i WCF Hon är svarttabby Hon är även Registrerad i WCF (innehar stamtavla) ID märkt Vaccinerad DNA testad Veterinär besiktigad (ej äldre än 7 dagar) Hon är kelig och vill gärna vara med när hon väl känner sig hemma. Hon har bra päls och är lättskött. Hon är van vid borstning, badning och kloklippning även om hon inte tycker om det. Sassie är van vid hund och andra katter. Hon är en dam med mycket personlighet och är ranghög. Hon är ledare hos mig. Hon är inte van vid barn och säljes inte till någon med barn eftersom hon behöver lugn och ro och bygga sitt självförtroende. Sassie har fått 2 kullar hos mig och jag har behållt en av hennes döttrar, som finns att se hos mig. Hon är en underbar mamma och lämnar ett bra temperament på sina ungar. Sassie är också utställd med fina resultat och kan gå långt om man är villig att lägga ner tiden på det. Hon sköter sig utmärkt på utställningar. Sassie behöver komma till ett lugnt hem där hon får stå i centrum så det är därför jag inte säljer henne till någon med barn, möjligen äldre barn. Hon behöver tid och kärlek, något jag nu tyvärr inte hinner ge henne. För Sassie vill jag ha 2000 kronor men hemmet är viktigare än priset. Rätt hem prioriteras. För fler bilder och mer info gå in på www.sensiqcoons.se På grund av många oseriösa telefonsamtal så sker första kontakten via mail. Skriv gärna och berätta om er och vad ni kan erbjuda min bäbis.
Pågrund av att vår nuvarande boendesituation inte tillåter och en längre tids sjukdom, letar vi efter någon som är villig att ta hand om dessa två underbara och tämligen karismatiska katter. Båda är renrasiga perser. Gizmo 9år (Bild 1&2) är en oerhört snäll, lyhörd, familjär och trogen katt som älskar allt och alla. Han kommer mycket bra överens med andra människor, barn och katter. Dessa egenskaper gör honom utmärkt till såväl en familjekatt som en nära vän. Kastrerad och chippmärkt. Agda 8år (Bild 3&4) är en mycket bestämd, vacker liten dam som tillskillnad från Gizmo passar bättre till ett mindre hushåll. Hennes gunst, måste man förtjäna, men när man väl har gjort det så kan man vara säker på att hon finns där. Hon är dock en mycket rolig och uppfinningsrik katt som har gett oss mycket glädje och skratt genom åren. CHIPPAD. Det är av väldigt viktigt att dem kommer till ett bra hem som älskar och tar väl hand om dem. PRIS: 500kr/styck alternativt 600kr för båda. INTRESSERADE: Skicka gärna en kort presentation om er + kontaktuppgifter, så hör vi av oss vid eventuell affär.
Pigg och glad 9- årig jaktlabrador - tjej som vill bo med någon som vill ha en riktigt snäll själ att dela sin vardag med. Med den här damen får man en riktig kompis som är mer än villig att följa med på allt du kan tänka dig att ta dig för i vardagen sällskap i bilen, på promenaden, hos dina vänner och släkt, på stan, i skogen, på bussen eller tåget hon står vid din sida i vått och tort. Hon är alltid lös och lyder utan att blinka då hon alltid utmärkt sig som en otroligt tjänstvillig personlighet. Vi letar efter ett hem där hon får vara ensam hund, en familjemedlem som får ligga i sängen och soffan, gå på promenad varje dag och där hon får vara familjens mittpunkt. I vår familj har hon fått vara aktiv och följa med på det mesta, hon har levt med barn och andra hundar och djur, varit med som apportör på jakt, sällskap på ridturer och som alla familjemedlemmars roliga kompis och kelsjuka trygghet. Hon har varit vår hund i snart 8 år och är verkligen den ultimata vännen. Vi vill nu att hon ska få några år där hon får all uppmärksamhet och slipper tävla om uppmärksamheten i vår stora familj. Ett par ord som summerar denna hunds personlighet är Genuint Snäll. Hon älskar allt och alla och har absolut inga problem att bo hos någon annan snarare tvärtom. Känner du att du har det liv som vår älskade hund letar efter är du välkommen att höra av dig per telefon eller mail.