Quantcast
Till salu inom: ”

pilska äldre damer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skor till dam

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tommy Armour Black Scot Graffitskaft 6-SW Järn Driver FW5 18gr Hybrid 25gr Putter Matchande bag Spelade med 2 säsonger. Perfekta klubbor för junioren som har växt ifrån de längsta juniorklubborna men inte riktigt är redo för seniorklubbor. 600:- Titleist DTR 3-PW Järn Driver 9,5gr FW3 14gr FW5 20gr Äldre herr klubbor i bra skick 500:- Ola 0760002059 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej vi jobbar med att ta fram ett nytt koncept i malmö och söker nu två glada damer ifrån 65 och uppåt som skulle vilja va med i denna presentations film ! Snälla låter det intressant hör av er snarast! Yrkeskategori: Statist Län: Skåne Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Har en äldre herrcykel av märket Svalan 28 tum som fungerar felfritt. Ny slang och däck bak, däck fram byttes för ett par år sedan. Dynamodriven belysning fram och bak som fungerar och alla nödvändiga reflexer finns. Sadel byttes för ett par år sedan så den är i bra skick. Cykeln har endast fotbroms och har inga växlar och cykeln har en rejäl pakethållare. Stadig och bekväm att cykla på och mycket enkel i sitt utförande och det finns därmed inte så mycket som kan krångla. Pris 1000kr Finns även en äldre Crescent damcykel 26 tum i bra skick som fungerar felfritt. Ny slang och däck både fram och bak. Dynamodriven belysning fram och bak som fungerar, nödvändiga reflexer finns, fin sadel, ringklocka och en rejäl pakethållare. Pris 800kr. Båda cyklarna säljs p.g.a. flytt efter avslutade universitetsstudier. Bild kan ordnas vid intresse.