Quantcast
Till salu inom: ”

äpplen till salu stockholmstrakten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

31-årig skötsam kille från Australien söker möblerat rum att hyra för en längre tid med start 1 juni och minst till nyår. Har även tidigare bott i Stockholm och återvänder igen p g a arbete hos tidigare arbetsgivare, alltså fast inkomst och goda referenser finns. Kommer att hålla snyggt och prydligt omkring sig och visa hänsyn. Acceptabel månadshyra är ju beroende på läge, goda kommunikationer, vad som är inkluderat osv så meddela detta vid kontakt. Vid annonseringen var man tyvärr tvungen att välja ett visst område i kommunen men alla områden i Stockholmstrakten kommer att beaktas. Vid ytterligare frågor kontakta mig gärna, helst via mail (god vän som hjälper till med annonseringen).
Säljer nu vår fina charmiga skänk, klassisk modell "Äpplet"i gedigen ek. Har ursprungligen varit brunsvart betsad, men är ommålad i ljusgrått med lasyrfinish. Innehåller två st praktiska skåp med vardera ett hyllplan, två lådor samt en mitt-del med dubbeldörrar, hyllplanet saknas. Mittdelen har använts för förvaring stereoanläggning, dvd etc och har hål för sladdar i bakvägg, men kan enkelt ändras tillbaka till skåp om man kompletterar med ett hyllplan. Mått längd 160 cm, höjd 80 cm och djup ca 57 cm. Skåpet går ej att låsa, och nycklar saknas, originalbeslagen sitter enbart kvar som prydnad. OBS! Svarar inte på mail, intresserade ringer mobilen 0707-190789
Ett äldre mycket stort skåp från den populära serien "äpplet". Skåpet är i mycket fint skick och av god kvalité. Ett arvegods från en gammal släkting. Måtten på skåpet är ungefärliga då det står intryckt o mitt förråd och gör att det är svårt att mäta det exakt. Ca - 1,65m bred 1,70m högt. Slumpar bort det för 9700:- eller högstbjudande. Det är säkert värt en hel del, men då det vankas flytt och det inte är ett enmansjobb att flytta på det så får det göra nytta hos någon annan. Välkomna att komma o titta på det.
Ett riktigt kraftigt gediget ekbord,,samt 4 "äpplet" stolar, i ek de också, stolarna är i behov av hjälp att stadga upp sig lite,, bordet är det absolut bästa man kan ha,, de övre skivorna ligger löst uppepå,, de är tunga,, när man lyfter bort dem så kan bordet vecklas ut till hela 4,20 m, konstruktionen är fiffig och arbetad, stödbenen ligger med och fälls ut automatiskt,, fantastiskt när man är många,, vi har varit 12 personer runt. någon skavank finns men inget som stör ,,en sån här möbel ska ju ha patina,
Välvårdade rustika möbler i serien Äpplet. Samtliga delar för 9.900 kr. Matsalsbord (pelare) med sex stolar - pris 5.900 kr: Djup: 107 cm, Höjd: 76 cm, Bredd: 176 cm samt 2 iläggskivor om vardera 45 cm. Buffédel och vitrinöverskåp - pris 3.900 kr: D: 50 cm (underdel) resp. 31 cm (överdel), H: 95+95 cm, B: 163 cm. Tv-bänk och vitrin - pris 1.900 kr: D: 43 cm, H: 100 cm (vitrindel) resp. 76 cm (tv-bänk), B: 53 cm (vitrindel) resp. 99 cm (tv-bänk).