Quantcast
Till salu inom: ”

jimmy choo väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lv väska

Stockholm
Bag
F
Bag
F
Bag
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska flytta utomlands om några veckor och säljer därför ut min garderob, denna traditionella Jimmy Choo-väska som var "the it bag" för några säsonger sedan. Självklart är det ett orginal dustbag och diverse kontrollkort medkommer kvitto finns ej då detta var en present. Maila gärna om ni vill ha fler bilder eller info, ring om Du vill mötas upp direkt för köp, jag finns centralt i Stockholm. Vänligen bud under undanbedes. Nypris runt: 11 000 kr Pris: 1500 kr Mvh
Hej! Med stor sorg har jag beslutat att sälja min Rosabel väskan eftersom jag inte använder den så mycket som jag trodde jag skulle (och så mycket som det förtjänade att användas)! Det är en riktigt vackert väska som är mindre än ett år gammal. Jag köpte den i somras i Stockholm på Nathalie Schuterman och jag säljer den för över 50% rabatt. Det är i nästan perfekt skick, förutom några märken från gnider mot mörka jeans, och en del slitage på handtaget. Ring, maila, eller SMSa om intresserad!
Säljer min fina Jimmy Choo Ayse väska. Denna väska har jag haft stor glädje av men känner att det är dags att släppa den nu. Väskan är i svart skinn och i fint men använt skick, guldetaljerna har vissa smårepor samt att färgen ljusnat lite på vissa ställen i metallen, se bilder. Väskan kommer med en dustbag och är självklart 100% äkta Originalpris för denna väska är: 15900kr Priset går att diskutera.
Jimmi Choo, i vinröd/lila ton inköpt i London 39cm bred, 37cm hög 18cm djup då 8900:- nu endast 3500:- "orginal" Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
SÄLJER NU UT MINA VÄSKOR OCH SMYCKEN PGA FLYTT OCH EJ ANDVÄNDA,,FINNS I KLIPPAN TOM DEN 30 JUNI,OCH DÄREFTER I TÄBY -stor skinnväska med logga och prislapp kvar fr jimmy choo=1000kr -rosa clutch(ses bära av paris Hilton,se bild)=700kr -stort hänge vackert och mäktigt,prislapp kvar=1000kr givetvis äkta HELA SETTET FÖR 2500KR ENDAST SERIÖSA SVAR,,PRISERNA ÄR PRUTADE OCH KLARA HAR FLERA SIDOR MED SMYCKEN OCH KLOCKOR UTE NU RING EL MAILA 0700535231 SKICKAR REK,,ANTINGEN BANKKONTO EL PAYPAL.FRAKT TILLKOMMER