Quantcast
Till salu inom: ”

åkring säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En st Kawasaki xi sport -98 (har jag för mig) till salu pga tidsbrist. Endast körd en gång i år. Rolig sommarleksak som drar både en och två personer i åkring. Trailer (30 km/h) med nyligen bytta hjullager ingår. Går som ett skott, omsvarvat pumphus och ny impeller. Vid en kvick affär kan jag skicka med en åkring med lina. Snackare, däcksparkare och TV4 kan kontakta någon annan.
Har en båt som jag ägt i tre somrar har själv servat den så vet att det är riktigt gjort!! Båten är minst 5,4M Radio, högtalare fungerar, båten är kör klar! Det följer med en 30 kärra från Laxå med hand vinsch även ankare "åkring" å alla snören man behövar till både fastsättning och åkning,,, har även ett nytt batteri för jag vet att det andra va slut,, 50 hk mercury motor och 25l trycktank är det med,, Billigare båt med sån motor är svårt att hitta men vet att det börjar snart bli höst :( Tror det är en cresent camping
ALLT ÅRSMODELL 2011. Yamaha F60 inkl startspärr! Fogelsta 654 båtvagn 80 km/h Garmin 526 s plotter/ekolod Teaklaminat Dynserie, Sunbrella Köljärn Pulpetkapell Förvaringskapell Förtöjning + ankare Fenderts Extra tank Åkring Vattenskidslinor Vitt skrov Räcken i syrafast stål Badstege Brandsläckare Lanternor Självlänsande+länspump(elektrisk) Osänkbar 12 V eluttag OBS! endast 20 timmar (precis inkörd) 1:a service nyss gjord på Yamahacenter Garanti kvar Vaxad 2 ggr Nypris ca 200000 kr Definitivt bättre köp än ny.
Säljer nu min Crescent 53 DC. Går mycket fint i sjön pga den djupa V-bottnen. 2st sovplatser i ruffen. Båten har en inbyggd bränsletank på ca 100liter. Motorn är en Mercury 75hk -90 med powertilt. Övrig info: -Hamnkapell -CD stereo m. 4st högtalare -2st batterier -Skräddarsydda stolar efter egen design -Ankare, fendrar, båtshake, tampar medföljer -Toppfart 35 knop -Båttrailer oreggad medföljer En mycket fin Crescent 53:a med som är välhållen och servad. Finns även en åkring med lina för dem som gillar vattenlek. Ring för mer info!
En fin och bra båt som går bra i sjön, har legat i sötvatten och allt fungerar. 32 knop Motor: Volvopenta B 30. Mkt tillbehör som kan följa med för en extraslant 5000kr 1st plotter Garmin 521 inkl kartor för Hjälmaren, mälaren, östersjön och en del av Stockholmsskärgård.(nypris 2010 ca 10000kr) Åkring,ankare, fendrar mm. 1 st tillhörande båtvagn, ej den på bilden, utan en mkt sämre. Mvh Thomas 070-8999824 Inga svar via mejl eftersom jag inte tittar på den så ofta.