Quantcast
Till salu inom: ”

12 strängad gitarr bjärton säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gitarr enl. ovan Gitarren är från -71, men är i kanonskick. Allt original, inga lagningar. Detta är en "deluxe-version" med inbyggd mikrofon (bra ljud"!). Denna gitarr har samma typ av brygga som elgitarrer (t.ex Gibson) har; justerbara sadlar för intonering, samt enkel justering av stränghöjd. En finess som få akustiska gitarrer har! Sköt om den så kommer denna pärla att stiga i värde i framtiden pga sitt fina skick och inga modifieringar. Originalcase i läder ingår. Skickad = du betalar frakt och i förskott. Intresserade kan höra av sig för ett filmklipp på gitarren.. (12 strängad, tolv-strängad, 12-strängad, akustisk)
Säljer nu denna mycket fina och välljudande tolvsträngade gitarr. Modellen är Bjärton BJ-12E, men micken är bortplockad vilket egentligen gör den till en BJ-12. Detta gör att ljudet blir mycket större) den låter otroligt bra) och den är perfekt för uppmickning. Självklart kan man sätta dit en mick igen. Ett klassiskt hardcase i läder kan ingå i priset (oprutat isåfall). Annars kan priset diskuteras vid snabb affär. Gitarren finns vid Gullmarsplan men jag är flexibel för att mötas upp. Vid frakt betalar du kostnaden för det och hela beloppet i förväg. (12 strängad, 12-strängad, tolvsträngad)
Till höger i bild: En Bjärton Isabella ganska så repigt skick 800kr I mitten: En 12 strängad gitarr ett halv fint skick 800 kr Till vänster i bild: En Rondo fint skick fast fattas en sträng 300kr Alla 3 gitarrerna är inte stämda. Ni är hjärtligt välkomna att mejla eller ring om ni har frågor eller vill ha mer bilder.
Gammal Svensk Klassiker Bjärton 12 strängad. Fint skick, inte mycket spelat på, har nog legat ospelad med strängarna uppstämda i många år. Detta har orsakat en hög stränghöjd, halsinfästning har gett efter lite, och ett ingrepp från den händige kan avhjälpa detta. Säljes som repobjekt där av priset. Gitarren finns i Umeå och kan skickas till dig med Postens företags paket till ett fördelaktigt pris.
Fint skick, 12 strängad