Allt till salu inom "gitarr bjärton minor"

Sortering:
Bjärton gitarr
Jönköping
3 månader

Bjärton gitarr Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Esteve 4ST
Idag

Esteve 4ST Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Ängelholm

Gitarrer Bjärton och barngitarr

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en udda hobby. Jag köper, samlar och renoverar gamla trasiga stränginstrument. Här är ett par gitarrer som jag inte behöver. en liten stålsträngad Bjärton och en nylonsträngad barngitarr. Kanske något som julklapp till barnen? Hade tänkt mig 400 kr per styck Kan även tänka mig att sälja någon av mina gammla Levin "Änglaknäppare" från 20 eller 30-talet om Du är intresserad. Om Du har något trasigt objekt att sälja eller vill ha hjälp med att reparera så får Du också gärna höra av Dig.
400 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Hammarö

Gitarr - 1966 Bjärton BJ-12E

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Säljer min fina 12-strängade Bjärton BJ-12E med serienr 79878, vilket tyder på att den är gjord 1966 enligt vintage-guitars samlade serienummer. Efter en brand förstördes alla förteckningar över serienr så svårt att verifiera men det bör vara en 66:a! Väldigt fint skick med rak hals och låg stränghöjd! Spelar du Lemarc kommer du älska denna gitarren! Klassiska Hagström-stallet som det ska vara, fungerande originalmick, samt gammalt fint läderhardcase med riktiga bältesspännen! Nya D'Addario-strängar sitter på och låter fantastikt bra! Kan skickas med Bussgods! Först till kvarn samt prutat och klart! Mail läser jag ofta så snabbt svar kan ni förvänta er! Mvh Adam
3 800 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Linköping

Fin Bjärton + loppisgitarr

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
FÖRST TILL KVARN! Vräker bort dessa två instrument p.g.a. flytt. Först till kvarn gäller. Jag "paxar" inte gitarrerna och inte heller väntar jag på högre bud. De ska bort fort! Gitarr 1: Bjärton Tina från början av 80-talet i mycket fint skick. Gammal skolgitarr. Gitarr 2: Vacker loppisgitarr. Sisådär spelbar och har lite skavanker som dock inte syns framifrån. Bra inredningsobjekt helt enkelt. Snackare och försök till prut på det redan låga priset undanbedes bestämt.
600 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholms län

Bjärton Espana

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Akustisk, nylonstränagd gitarr Bjärton Espana. En av Bjärtons topmodeller. Handgjord i Sverige på 60 talet. Halsen är rak, gitarren är lättspelad och låter vackert. Den har nyligen fått ny översadel och stall av ben och totaljustering med nya Savarez strängar (totalkostnad 1500 kronor). Lock: alpgran Sarg och botten: jakaranda Hals: 7-delad hals (mahogny, lönn och wenge). Huvud och stall: jakaranda Greppbräda: jakaranda Endast seriösa köpare tack.
4 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Bjärton gitarr

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
En Bjärton model Minor, nylon strängad, årgången vet ej, passar till barn, den är i solid trä och har en del dings på topen pris? högsta bud!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj