Quantcast
Till salu inom: ”

gitarr bjärton minor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Norrköping
Gitarr

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har en udda hobby. Jag köper, samlar och renoverar gamla trasiga stränginstrument. Här är ett par gitarrer som jag inte behöver. en liten stålsträngad Bjärton och en nylonsträngad barngitarr. Kanske något som julklapp till barnen? Hade tänkt mig 400 kr per styck Kan även tänka mig att sälja någon av mina gammla Levin "Änglaknäppare" från 20 eller 30-talet om Du är intresserad. Om Du har något trasigt objekt att sälja eller vill ha hjälp med att reparera så får Du också gärna höra av Dig.
Hej! Säljer min fina 12-strängade Bjärton BJ-12E med serienr 79878, vilket tyder på att den är gjord 1966 enligt vintage-guitars samlade serienummer. Efter en brand förstördes alla förteckningar över serienr så svårt att verifiera men det bör vara en 66:a! Väldigt fint skick med rak hals och låg stränghöjd! Spelar du Lemarc kommer du älska denna gitarren! Klassiska Hagström-stallet som det ska vara, fungerande originalmick, samt gammalt fint läderhardcase med riktiga bältesspännen! Nya D'Addario-strängar sitter på och låter fantastikt bra! Kan skickas med Bussgods! Först till kvarn samt prutat och klart! Mail läser jag ofta så snabbt svar kan ni förvänta er! Mvh Adam
FÖRST TILL KVARN! Vräker bort dessa två instrument p.g.a. flytt. Först till kvarn gäller. Jag "paxar" inte gitarrerna och inte heller väntar jag på högre bud. De ska bort fort! Gitarr 1: Bjärton Tina från början av 80-talet i mycket fint skick. Gammal skolgitarr. Gitarr 2: Vacker loppisgitarr. Sisådär spelbar och har lite skavanker som dock inte syns framifrån. Bra inredningsobjekt helt enkelt. Snackare och försök till prut på det redan låga priset undanbedes bestämt.
Akustisk, nylonstränagd gitarr Bjärton Espana. En av Bjärtons topmodeller. Handgjord i Sverige på 60 talet. Halsen är rak, gitarren är lättspelad och låter vackert. Den har nyligen fått ny översadel och stall av ben och totaljustering med nya Savarez strängar (totalkostnad 1500 kronor). Lock: alpgran Sarg och botten: jakaranda Hals: 7-delad hals (mahogny, lönn och wenge). Huvud och stall: jakaranda Greppbräda: jakaranda Endast seriösa köpare tack.
En Bjärton model Minor, nylon strängad, årgången vet ej, passar till barn, den är i solid trä och har en del dings på topen pris? högsta bud!