Allt till salu inom "amstaff valpar till salu stockholm"

Sortering:
Tyresö
Idag

Playmobil piratskepp

100 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Michael Kors

1 500 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Blackcrows Nocta 177

7 000 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Polyend Tracker

3 500 kr
Blocket.se
Värmdö
Idag

Burton vinterjacka

300 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Antik spegelbyrå

1 500 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Sminkbord/skrivbord

1 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Kökslampa / Taklampa

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Vallentuna

"Amstaff" valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 28 februari föddes det 8st "amstaff" valpar. Det blev 2st hanar och 6st tikar. Valparna kommer vara veterinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, chippade och reg. i jordbruksverket när dom ska hämtas vid 8 veckors ålder. Både mamman och pappan lever i barnfamiljer. Vill ni tinga en valp kostar det 1500 kr som inte betalas tillbaka vid ånger. LEVERANSKLARA: from vecka 17 Svarar endast via mejl och kollar den varje dag. Är ni intresserade kan ni lämna nummer så kontaktar jag er.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Amstaff blandis valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Den 28 februari föddes det 8st amstaff blandis valpar. Det blev 2st hanar och 6st tikar. Valparna är leveransklara vecka 17 Vid leverans: - registrerade i jordbruksverket - chipmärkta - vaccinerade - besiktade - avmaskade - doldafel försäkrade i tre år Både mamman och pappan lever idag barnfamiljer och har mycket bra psyke! Båda föräldrarna är friska, stabila och sociala individer. OBS! Detta är en familjehund och ingen kamphund så oseriösa behöver EJ göra sig besvär. Vill ni tinga en valp kostar det 1000 kr som inte betalas tillbaka vid ånger.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norrtälje

Amstaff valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Efter en "tjuvparning" med en amstaffhane så har vår tik nedkommit med åtta fina valpar, tre hanar och fem tikar. Tiken är 99% amstaff. Valparna är leveransklara i slutet av maj när dom är åtta veckor. Du som köpare ska vara seriös med hundvana och vara över 18 år. Mer info, ring eller maila. valparna kommer att vara: vet. besiktigade vaccinerade chipmärkta avmaskade reggade i JV Handpenning på 2000kr vid tingning, som inte återbetalas om du ångrar dej. Bild ett:hanar Bild två:tikar
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Amstaff blandisar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nu är våra valpar leveransklara och söker kärleksfulla hem. Det finns 6st tikar och 1 hane kvar. Vi levererar valparna: Chippmärkta Veterinärbesiktade Vaccinerade Inga oseriösa köpare och inte under 18år, detta är sällskapshundar och inga kamphundar! Fler bilder kan skickas vid intresse! Kollar mejl varje dag och finns tillgänglig på telefon, ej efter kl 22. Hör gärna av er om ni vill veta mer eller komma och titta på dom. Valparna finns i Vallentuna
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kista

Amstaff/Amstaff/bland- valpar 8 v

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Våra glada, nyfikna och charmiga valpar är 8 veckor och fom den 16e ska de flytta till nya hem! Vi har två fina hanar kvar. De är pigga, trygga och tycker om att gosa och busa med oss människor. Mamman är Amstaff (ej reg i SKK) och pappan är Amastaff/blandis. De är båda smäckra och höga i kroppsbyggnaden (ej den korta, satta kroppstypen) Båda är mycket kommunikativa, trygga i sig själva glada och nyfikna. När ni får er valp är den avmaskad, vaccinerad, besiktigad, chippad och registrerad. Vi ser att våra valpar hamnar i kärleksfulla och trygga hem. Priset är sänkt då det är så kort varsel. Samtliga oförskämda mail anmäles!
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj