Allt till salu inom "amstaff valpar till salu stockholm"

Sortering:
Nykvarn
3 dagar

American Staffordshire terr...

14 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Burar

900 kr
Blocket.se
Butik Sollentuna
Igår

Volvo XC40 D3 FWD Momentum...

284 900 kr
Blocket.se
Butik Solna
Igår

Bella 612 Excel 2003 Suzuki...

179 000 kr
Blocket.se
Butik Solna
Igår

Höga rodd / HR 460 Fishing...

99 000 kr
Blocket.se
Butik Sollentuna
Igår

KTM 350 EXC-F Six Days 36 m...

87 900 kr
Blocket.se
Butik Solna
Igår

Bella 640 DC 2020 Mercury F...

429 000 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Igår

KCM Maskinflak, 24 Tons

Blocket.se
Nacka
Igår

Nackstödfäste iPad eller an...

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Vallentuna

"Amstaff" valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 28 februari föddes det 8st "amstaff" valpar. Det blev 2st hanar och 6st tikar. Valparna kommer vara veterinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, chippade och reg. i jordbruksverket när dom ska hämtas vid 8 veckors ålder. Både mamman och pappan lever i barnfamiljer. Vill ni tinga en valp kostar det 1500 kr som inte betalas tillbaka vid ånger. LEVERANSKLARA: from vecka 17 Svarar endast via mejl och kollar den varje dag. Är ni intresserade kan ni lämna nummer så kontaktar jag er.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Amstaff blandis valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Den 28 februari föddes det 8st amstaff blandis valpar. Det blev 2st hanar och 6st tikar. Valparna är leveransklara vecka 17 Vid leverans: - registrerade i jordbruksverket - chipmärkta - vaccinerade - besiktade - avmaskade - doldafel försäkrade i tre år Både mamman och pappan lever idag barnfamiljer och har mycket bra psyke! Båda föräldrarna är friska, stabila och sociala individer. OBS! Detta är en familjehund och ingen kamphund så oseriösa behöver EJ göra sig besvär. Vill ni tinga en valp kostar det 1000 kr som inte betalas tillbaka vid ånger.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norrtälje

Amstaff valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Efter en "tjuvparning" med en amstaffhane så har vår tik nedkommit med åtta fina valpar, tre hanar och fem tikar. Tiken är 99% amstaff. Valparna är leveransklara i slutet av maj när dom är åtta veckor. Du som köpare ska vara seriös med hundvana och vara över 18 år. Mer info, ring eller maila. valparna kommer att vara: vet. besiktigade vaccinerade chipmärkta avmaskade reggade i JV Handpenning på 2000kr vid tingning, som inte återbetalas om du ångrar dej. Bild ett:hanar Bild två:tikar
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vallentuna

Amstaff blandisar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nu är våra valpar leveransklara och söker kärleksfulla hem. Det finns 6st tikar och 1 hane kvar. Vi levererar valparna: Chippmärkta Veterinärbesiktade Vaccinerade Inga oseriösa köpare och inte under 18år, detta är sällskapshundar och inga kamphundar! Fler bilder kan skickas vid intresse! Kollar mejl varje dag och finns tillgänglig på telefon, ej efter kl 22. Hör gärna av er om ni vill veta mer eller komma och titta på dom. Valparna finns i Vallentuna
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kista

Amstaff/Amstaff/bland- valpar 8 v

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Våra glada, nyfikna och charmiga valpar är 8 veckor och fom den 16e ska de flytta till nya hem! Vi har två fina hanar kvar. De är pigga, trygga och tycker om att gosa och busa med oss människor. Mamman är Amstaff (ej reg i SKK) och pappan är Amastaff/blandis. De är båda smäckra och höga i kroppsbyggnaden (ej den korta, satta kroppstypen) Båda är mycket kommunikativa, trygga i sig själva glada och nyfikna. När ni får er valp är den avmaskad, vaccinerad, besiktigad, chippad och registrerad. Vi ser att våra valpar hamnar i kärleksfulla och trygga hem. Priset är sänkt då det är så kort varsel. Samtliga oförskämda mail anmäles!
6 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj