Quantcast
Till salu inom: ”

2 keeshond valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Mitt namn är Anna och jag söker efter en Tik att para min hanhund med. Har en underbar blandras Hane som heter Niima och är 5år gammal. Han är mix mellan Keeshond/schäfer och Bodercollie. Han ser ut som en Finsk lapphund ungefär i utseende och storlek. Väldigt vacker enligt mig. Han är tränad i lydnad och har gått många kurser på brukshundsklubbar. Snäll och mysig och tycker om att mysa och att lära sig nya saker. Pratar en del med olika ljud osv. Helt enkelt en helmysig hund. Haft 2 kullar efter sig tidigare som resulterade i fina och friska valpar. Skulle nu vilja ha en valp efter honom som jag kan spara. Så därför lägger jag ut denna annons. Tiken vi söker ska gärna likna Niima i utseende och form. Ha de stående öronen och den böjda svansen och inte vara strävhårig. Sen ha ett bra temperament såklart. Har du den tik vi söker och skulle vilja ha en kull valpar efter henne? Kontakta då gärna mig via mail el tele. Kontrakt skrivs, så alla blir nöjda. Det enda jag vill ha är en valp. Mvh Anna och Niima.
Nu är det bara 2 valpar kvar. En tik och en hane. Keesen är en gårdshund som är en härlig familje hund som gillar att vara med familjen. Valparna växer upp mitt i familjen med barn, katter och flera hundar. Valparna är phpt fria efter arv. Vid lev är valparna: Vacc Besiktade Chipade Reg i skk Avmaskade flera ggr. Vid lev har de med sig en ryggsäck med en snuttefilt Mat Viktiga papper Leksak. De är 8v den 7/5 lev klara den 9/5. Hör av er för mer info till Karin på Cavalkeesens kennel. cavalkeesens.se
Nu är det bara 4 valpar kvar. 2 tikar och 2 hanar. Keesen är en gårdshund som är en härlig familje hund som gillar att vara med familjen. Valparna är phpt fria efter arv. Vid lev är valparna: Vacc Besiktade Chipade Reg i skk Avmaskade flera ggr. Vid lev : Mat Viktiga papper Leksak. De är 8v den 26/7 lev klara den 27/7. Hör av er för mer info till Gunnel.
Keeshondvalpar, födda hos Kennel Catch Driver´s, 3 hanar och 1 tik, födda 4/3 2011, lev.klara v. 18 ( 9 veckor) Föräldrarna utställningsmeriterade, HD/AD fria, PHPT-neg. Inavel: 0,08 % på 10 generationer. Mor; Engelsk import, SUCH,DKUCH Far: Svenskfödd, 2 Cert och BIM Sälges enl SKK:s rek. och är vid leveransen Reg SKK, Vetr. besiktigade, Chipmärkta och avmaskade. Pris 8500 kr, Valparna uppfödda i hemmiljö.
Skrållan, Lillebror, Lejonhjärta, Prusseluskan, Tant Berg & Grådvärgen vill få egna bra hem. Ras: Keeshond Vet. besiktigade: JA Chippade: JA Vaccinerade: JA Avmaskade: JA Stamtavla: JA Vid leverans (som sker tidigast 26/juni-11, då de är 8 veckor) är våra valpar även: Koppel tränade, Socialiserade med: Barn, katt, kaniner & andra hundar. Valplåda med nödvändigheter medföljer. Jag och min sambo arbetar med hundar, vi bedriver dagis, pensionat och kurser. Vi lägger stor vikt vid hemmet. Du som köpare ska veta vad du ger dig in på, och ha tid med en hund. Keeshonden kommer ursprungligen från Holland. Där arbetade de som vakthundar på pråmar. Idag används den som gårdshund/sällskapshund. ALLA hundar oavsett ras tycker om att arbeta, mer än endast bara gå på lång promenad en gång om dagen. Rasen i sig upplever jag vara en väldigt trevlig och smidig ras. Fungerar ofta bra ihop med andra hundar och djur, har inte mycket jakt i sig. Är en allround hund som fungerar utmärkt inom näst intill vilken gren som helst. Nackdelen med rasen (för det finns alltid) är att de har lätt till skall, om man inte tränar det från början. Vi tränar redan det här, då tiken och hanen inte får skälla (i onödan). *Är du nyfiken på rasen? *Vill Du/Ni ha gratis livslång rådgivning och vägledning? *Gratis pensionat i hemma miljö ingår hela 1:a året. Ring gärna vid frågor om rasen eller om just våra valpar. Både hanen & tiken finns att se hos oss. Båda två är mentalt stabila och trygga hundar. Pris:11.000kr Kan tingas för 1000kr OBS! inga valpar tingas utan att vi träffats. Bild: (Svart/Vit bild) Pappan. Bild: (Pulkadrag) Mamman. De andra 2 bilderna och filmen:15dgr gamla (aktuella) valpar.