Quantcast
Till salu inom: ”

2 norsk lundehund valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min tik fick 3 valpar den 9 juli-11. Dem är veterinärsbesiktigade, chippade o vaccinerade o avmaskade. Mamman: Renrasig dansk-svensk gårdshund Pappan: Renrasig norsk lundehund Resultat: En Nordisk hundras :) Valp 1: Svart med vit fläck i nacken, vit under halsen , vita tassar (hanen). Valp 2: Vit med 2 brun/svarta fläckar på ryggen, brun fläck uppe på huvudet o en svart fläck på svansen. ( tik ) Går bra att tinga en valp mot deposition på 1500:- sen resten vid leverans. Endast till seriösa o djurvänliga människor. Vi är väldigt måna om vart valparna hamnar. Vill ni se mer bilder så hör av er.... kollar min mail ofta. OM NI VÄNTAR SVAR FRÅN MIG GLÖM INTE KOLLA ER SKRÄPPOST FÖR DET HAR UPPDAGATS ATT VIKTIGA MAIL KAN HAMNA DÄR OXÅ!!!!!
Norsk lundehund är en av världens mest sällsynta raser (ca. 1000 hundar i världen och ca. 200 i Sverige), och framför allt mest säregna. De har (minst) 6 tår på varje tass, öron som kan stängas samt ovanligt flexibelt skelett. Det är svårt att inte fastna för denna speciella ras! De är dessutom små och behändiga (6-8 kg.), fast proportionerliga och hårdföra. Kennel Faramir har just nu 2 underbara och sociala hanvalpar till salu! De har fyllt 8 veckor och leveransklara. De säljes till bra och varaktiga hem. Vid försäljning är de Id-märkta, veterinärbesiktigade, försäkrade, vaccinerade, avmaskade och registrerade i SKK. De är även vana vid barn, andra hundar och katt. Pris: 13 000:- Mer info om rasen hittar du här: www.lundehund.se Seriöst intresserade är välkomna att höra av sig!
Min tik fick 3 valpar den 9 juli-11 & dem e lev.klara från vecka 36. Dem kommer då att vara veterinärsbesiktigade, chippade o vaccinerade. Mamman: Renrasig dansk-svensk gårdshund Pappan: Renrasig norsk lundehund Resultat: En Nordisk hundras :) Valp 1: Svart med vit fläck i nacken, vit under halsen , vita tassar (hanen). Valp 2: Vit med 2 brun/svarta fläckar på ryggen, brun fläck uppe på huvudet o en svart fläck på svansen. ( tik ) Valp 3: Brun/grå med en vit fläck i nacken o vita tassar. ( tik ) Går bra att tinga en valp mot deposition på 1500:- sen resten vid leverans. Endast till seriösa o djurvänliga människor. Vi är väldigt måna om vart valparna hamnar. OBS! Fr.o.m 25/9 -11 kommer de valpar som finns kvar att flytta med oss ner till Malmö så ni vet... Vill ni se mer bilder så hör av er.... kollar min mail ofta. OM NI VÄNTAR SVAR FRÅN MIG GLÖM INTE KOLLA ER SKRÄPPOST FÖR DET HAR UPPDAGATS ATT VIKTIGA MAIL KAN HAMNA DÄR OXÅ!!!!!
Lovande hane, född 12 oktober 2011,id-chip vacc x 2, reg i SKK SE58400/2011, försäkrad m m. Vikke är en okomplicerad valp som har lätt att lära, och som alla valpar i sin ålder är han en riktig busunge och charmtroll. Han är van vid att gå lös i skoterspåret och på sjön och han kan sitt namn och kommer nästan alltid då man ropar på honom. Han är även duktig att gå fint i kopplet. Han har träffat andra hundar, katter och kaniner och det har gått bara bra. När han träffar människor - stora som små - så blir han väldigt lycklig och kryper in i famnen. Vikke har hittills bott i flock med sin mamma och moster och kan därför hundspråket väldigt bra. Lundehunden är en ras som blir 6-8 kg tung och ca 32-38 cm hög, alltså en relativt liten ras. Den trivs lika bra i stan som på landet då det viktigaste för en lundehund är att få vara nära sin människa och vara med på allt som den gör. Den vill vara nära sina människor och hänger lika gärna med på en fjällvandring en vecka som att ligga i sängen hos lillmatte/husse om hen är sjuk. Den älskar att ligga i knäet eller soffan och mysa för att i nästa sekund vara lycklig över en lång skogspromenad. Vikke har alla de rasspecifika detaljer som ska finnas. Han har fina vinklar och ett rakt kort kors, han rör sig lätt och smidigt med typiskt paddlande frambensrörelser, så är man intresserad av utställning så passar han även för det. Läs gärna mer om den unika rasen norsk lundehund på www.lundehund.se och www.lundehund.no eller på min blogg www.kennellundetuvan.blogg.se Om du blir intresserad så vill jag gärna ha den första kontakten via ett mail där du beskriver det liv som Vikke kommer att få hos dig, framförallt det första året. Om det jag läser verkar bra tar jag kontakt med dig via telefon. OBS! Först till kvarn gäller INTE!