Quantcast
Till salu inom: ”

2 lediga boxar stall esska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lediga boxar i stort och rymligt kollektivstall, ca 4km från Huskvarna centrum. Stora fina vinter och sommar hagar där hästarna går tillsammans. Möjlighet att få rasthage till sin häst om behovet finns. Ridbana ca 300m från stallet och ridhus finns ca 20 min ridväg bort. Toalett, sadelkammare, spolspilta och fikarum finns. Stråfoder och strö köps in gemensamt. Viktigt med ordning och att man har god hästkunskap! Vi är ett glatt positivt gäng som sätter hästarna främst. Finns några lediga boxar. Ring vid intresse.
Nu har vi en box ledig i vårt nybyggda stall som ligger utanför Vänge. Stora hagar, sommarbete, belyst ridbana, med massor av hinder, instruktör på gården, spolspilta, uppvärmd sadelkammare, tvättrum och långa grusvägar nästan utan trafik att rida på när underlaget tillåter. Hästarna har mycket utevistelse, lugn miljö runt stallområdet. 5 min körväg till 2 olika ridhus. Välj mellan fullservice eller halv service. Priset kommer vi överrens om beroende på nivå på service och beroende på hur mycket mat hästen ska ha! Tar även emot konvalecent hästar! För mer information Hör av er till Anne Hillblom 018-369392, 0723109606, 0738909606 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En boxplats finns ledig i vårt lugna och trevliga stall, byggt 2012. Stallet ligger i Romfartuna och har totalt 3 boxar. Vi har flera välskötta hagar och fint sommarbete på gården och hos oss ingår: Hö och torv 4 fodringar/dygn Utsläpp och intag alla veckans dagar. Stallet är ljust och rymligt, har spolspilta och uppvärmd sadelkammare med stora förvaringsmöjligheter. Många varierade ridvägar finns och paddock kommer snart att byggas på gården. Våra hästar är ute mycket, vilket är viktigt för oss. Ring eller maila för mer info.
Nu har jag 2 boxar lediga på vår fina anläggning som ligger 1 mil söder om Norrtälje. På gården finns ridhus, ridbana, stora hagar, spolspilta mm. I hyran ingår in-utsläpp, 4 fodringar/ dag, fri tillgång på hösilage. Vi har regelbundna hopp och dressyr träningar på gården. Möjlighet till fullservice finns.